DOĞUM GÜNÜ PARTİ MALZEMELERİ

DOĞUM GÜNÜ PARTİ MALZEMELERİ

24 Kasım 2016 Perşembe 01:03
DOĞUM GÜNÜ PARTİ MALZEMELERİ

 Doğum günü partisi için malzeme denildiğinde akla ilk önce balon ve çeşitli süsleme malzemeleri gelmektedir. özellikle şekilli neşeli ve eğlenceli balonlar doğum günü partilerine renk katmaktadır. Çeşitli şekillerde kalpli, çizgi film karakterli ve özellikle uçan balonlar doğum günleri için kullanılabilecek hoş parçalardır.



Özellikle çocuk doğum günlerinde, kullanılacak olan tabak bardak gibi plastiklerin hoş şekilli ve resimli olanları mevcuttur. Bunlar doğum gününün konseptine göre farklılık göstermektedirler. Romantik doğum günlerinde ise mum mutlaka kullanılması gereken bir araçtır. Mum hem romantik bir hava katarken hem de ortama güzel bir ışık sağlamakta bu sayede fotoğraflar daha güzel çıkmaktadır. Yine bazı eğlenceli doğum günlerinde pinyata kullanılmaktadır. Pinyata içerisinde şeker veya çikolata doldurularak tavana asılan renkli farklı bir semboldeki bir balondur. Bu pinyata yanında sopası ile beraber satılır. Partinin en eğlenceli kısımlarında pinyata sopası ile birkaç defa vurularak patlatılır. Havada asılı olan pinyatanın içerisindeki şeker sakız veya çikolatalar etrafa saçılır. Doğum gününe renk ve hava katacak olan bu pinyata çok güzel farklılık sağlamaktadır.

     

       kullanılacak olan olmazsa olmaz pasta mumları ise mutlaka düz çubuk şeklinde kullanmak şart değildir. şeklinde hatta mutlu yıllar yazan yazı şeklinde mumlar da çok ucuz fiyatlarda bulunabilmektedir. Farklı çeşitlerde ve renklerde olan mumlarla partide fark yaratılabilir.

Son Güncelleme: 24.11.2016 01:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81