Death Note İzlemek Çok Kolay

Death Note İzlemek Çok Kolay

17 Ekim 2017 Salı 20:12
Death Note İzlemek Çok Kolay

Japon çizgi filmi olarak tanımlanabilecek anime kelimesi, OsamuTezuka öncülüğünde ortaya çıkmış bir animasyon stilidir. Sen de hemen turkceanimeizle.com adresine gir vebir pokemon izle.

20. Yüzyıl başlarında ortaya çıkan animeler,1970 yılında manga çizimleri ile popüler hale gelmiştir. 1990 yılından itibaren de tüm dünyaya yayılmıştır.



Anime denildiğinde genel anlamda çizgi filmler akla gelse de aslında tam olarak bir çizgi film sayılmazlar. Çünkü çizgi film küçükler için sadece belirli konularda oluşturulan ürünlerdir. Oysa ki anime, her yaş grubuna hitap eden ve her türlü alanı konu alan eserlerdir.

Bazı animeler cinsellik de içerirler. Dünyada en çok izlenen çizgi filmlerin üreticisi olan Walt Disney özellikleri bu animelerde bulunmazlar. Animlerin sitili tamamen kendisine özgüdür. Sen de hemen turkceanimeizle.com adresine gir ve bir .



Animelerde karakterler büyük gözlü ve uzun bacaklıdırlar. Belki de Japonların kısa boylu ve çekik gözlü olmaları bir kompleks oluşturmuş ve bunu yansıtmış olabilirler. Ancak, çizimlerin batılılar tarafından da çizildiği düşünülürse böyle bir önyargı yersiz olacaktır.

Türkiye’de çok yaygın olmayan animeler, dünyada hayranlıkla izlenmektedir. Hatta dünyanın birçok ülkesinde düzenlenen festivallerde ödüllere layık gösterilmişlerdir. Ülkemizde birçok insan animelerin farkına varmaya başlamışlar, belli bir kitle ise animeleri yakından takip etmektedirler. Televizyonlarda çizgi filmlerle birlikte Türkçe animeler deyayınlanmaya başlanılması ile bu kitle her geçen gün artış göstermektedir. Aslında ülkemizde çizgi film olduğunu düşünerek izlediğimiz animeler de vardır. Bunlara örnek vermek gerekirse Şeker kız candy, pokemon bunlara örnek teşkil ederler.Sen de hemen turkceanimeizle.com adresine gir ve bir .



Tüm animeleri kategorilerine ayırarak sizlere sunan ve ilgi alanınıza göre kategori seçerek izleyebileceğiniz www.turkceanimeizle.com zengin anime türlerini sizlere sunmaktadır. Sen de hemen bu siteye gir ve Death Note izle, One Piece izle.

Yüzlerce anime türlerine ve tüm bölümlerine bu web sitesi üzerinden ulaşabilir, ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Unutmayın anime bir çizgi film değil her yaş grubuna hitap eden eserlerdir. Sen de hemen siteye gir ve .

 

Son Güncelleme: 18.10.2017 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81