Boncuklu İğne Oyası Modelleri

Çok eski zamanlardan beri adeta kültürümüzde kendine ayrı bir parça edinmiş olan iğne oyası, evlenecek hanımların çeyizlerinden eksik etmedikleri parçalardandır

Boncuklu İğne Oyası Modelleri

Çok eski zamanlardan beri adeta kültürümüzde kendine ayrı bir parça edinmiş olan iğne oyası, evlenecek hanımların çeyizlerinden eksik etmedikleri parçalardandır

21 Ekim 2016 Cuma 18:03
Boncuklu İğne Oyası Modelleri
Çok eski zamanlardan beri adeta kültürümüzde kendine ayrı bir parça edinmiş olan iğne oyası, evlenecek hanımların çeyizlerinden eksik etmedikleri parçalardandır.

Kızlarımızın gelinlik çağı için kendi elleriyle ördükleri, akrabalarımızın al benim de çeyizine bir katkım olsun diye verdiği boncuklu iğne oyası modelleri, gerçekten çeyizlerin vazgeçilmezlerinden. Hiçbir zaman güncelliğinden ödün vermeyen iğne oyası modellerinin birçok farklı türü bulunmaktadır. Bunlardan biri de şık görünümü ve bayanların gösterdiği büyük ilgi ile yıllardır popüler modellerden olan boncuklu iğne oyası modelleridir.

Günümüzde en çok yapılan iğne oyası modellerinin başında boncuklu iğne oyası modelleri gelmektedir. Tabi ki boncuklu iğne oyası dışında basit iğne oyası modelleri gibi farklı iğne oyası modelleri de bulunmaktadır. Genelde hanımların tülbent kenarlarına ördükleri boncuklu iğne oyası modelleri, kapalı bayanların vazgeçilmez modellerinden biri haline gelmiştir. Boncuklu iğne oyası modellerinin bu kadar güzel olmasının yanı sıra tabi ki zorluğu da bulunmaktadır.

Boncuklu iğne oyası modelleri, en zorlanan iğne oyası modellerinin başında gelir. Günümüzde yapımı çok zor olduğu için yapan kişi sayısı da buna bağlı olarak azalmıştı. Fakat son yıllarda tekrar aynı ününe kavuşan ve büyük ilgi gören boncuklu iğne oyası modelleri etrafımızı süslemeye devam ediyor.

Boncuklu iğne oyası sadece tülbentler için değil; oda takımları, vitrin takımları veya fiskos örtülerinde de sıklıkla kullanılmaktadır. Önceden de belirttiğimiz gibi boncuklu iğne oyası modelleri en çok zorlanılan modellerdendir. Bu sebepten dolayı bu modeller gittikçe değerlenmiştir. Boncuklu iğne oyası modelleri, genelde vakit problemi olmayan ve el becerileri gelişmiş olan bayanların tercih ettiği modellerdir. Eğer siz de boncuklu iğne oyası modelleri yapmak istiyorsanız gerçekten zamana ve sabra ihtiyacınız var.
Son Güncelleme: 21.10.2016 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81