Black Mask İle Cildinizdeki Güzellik

Black Mask İle Cildinizdeki Güzellik

12 Ocak 2017 Perşembe 17:12
Black Mask İle Cildinizdeki Güzellik


 Siyah altın maske cildinizin güzelliğine güzellik katmak için tasarlanmış ve güçlendirilmiş bir kozmetik ürünüdür. 2016 yılında revaçta olan ürünümüz cildin yapısı göz önüne alınarak hazırlanmıştır. İçerisindeki bileşenlerden dolayı siyah rengi almış olup bu nedenle black gold mask adını almıştır. Sizler de siyah maske ile siyah noktalarınıza ve birçok cilt sorununuza elveda diyebilirsiniz.  Black mask soyulabilir siyah maske satın alabileceğiniz site sitesidir. Burada faturalı ve hologramlı ürün yer alır.



Black Gold Mask Hangi Maddelerden Oluşmaktadır?

Zararlı bir bileşik özelliğine sahip olmayan siyah altın maske yapısı itibari ile cildin bakımını sağlamaktadır.  aqua, parfum, dimetcihone ve copolyol vb. gibi maddelerden oluşan maske sıkı bir bir cilde sahip olmanızı sağlar. Özel formülü sayesinde cilde hem canlılık hem de sıkılık katar. Bu sayede cildiniz daha genç kalarak yaşlanmanızı ertelemektedir. Sizler de ürünüz ile yaşlanmanıza ara verip vaktini erteleyebilirsiniz.



Bay ve Bayanlar İçin Siyah Altın Maske

Özellikle bayanların tercih ettiği ürün hem baylar için hem de bayanlar için tasarlanmış olup iki cins içinde ideal bir bakım sağlar. Her iki cinste de rastlanılan yağlı, kuru ve karma ciltlere etkili olan içeriği sayesinde şikâyetçi olduğunuz cilt sorunlarından rahatlıkla kurtulabilirsiniz.



Siyah Lekelere Etkili Çözüm

Siyah lekeler için bayanların ve bayların tercihi olan ürün cildinizde hâlihazırda bulunan siyah noktalardan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Sadece hâlihazırdaki siyah noktalar için değil oluşabilecek noktaları da düzenli kullanım ile önlemektedir. Sizler de düzenli olarak kullanarak siyah noktalarınızdan kurtulmayı başarabilirsiniz.



Cazip Fiyatları İle Black Gold Mask

Ürünlerimiz cazip ile siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. İndirimli ve avantajlı fiyatlarımızdan sizler de yararlanarak sipariş verebilirsiniz. Tek bir ürünümüz 49 TL ‘dir. İki kutu ürünümüz 79 TL ‘dir. Üç kutu ürünümüz 119 TL ‘dir. Black gold mask siparişi vererek sizler de bu fiyatlarımız ile maskelere sahip olabilirsiniz.



Black Gold Mask Kullananlar ve Kullanmak İsteyenler

Siyah altın maske ürünlerimizi kullanan ve memnun kalanlardan biri siz de olabilirsiniz. Çeşitli cilt sorunu yaşayıp çok sayıda kozmetik ürünü kullanmak yerine sizler de siyah altın maskeyi tercih edip sorunlarınıza son verebilirsiniz. Pırıltılı bir görünüş sağlayan ve cildin ihtiyacı olduğu bakımı veren maske ile sizler de kendinize vakit ayırabilirsiniz. Hem cildinizi hem de cebinizi rahatlatan maskemizi siz de diğer müşterilerimiz gibi güven içinde kullanabilirsiniz.

 

Black Gold Maskeye Ne Zaman Kullanmaya Başlamak Gerekir?

Maskeye cilt sorunu yaşayan herkes istediği zaman kullanmaya başlayabilir. Cinsiyet fark etmeksizin kullanılan ürün özellikle ergenlik dönemi ile başlanması doğru bir zaman olur. Daha öncesi için önerilmemektedir.



Black Gold Mask Nasıl Yüze Uygulanmalıdır?

Krem gibi bir yapısı olan maske bir fırça ya da spatula çubuğu ile sürülebilir. İncecik bir tabaka şeklinde sürülen maske kuruduktan sonra soyulur ve iyice yıkanır. Yüze olan etkisi 10 kullanımdan sonra belli olacaktır.

 
Son Güncelleme: 13.01.2017 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81