Bir Öğrenci Telaşı: Öğretmenime Ne Alsam?

Bir Öğrenci Telaşı: Öğretmenime Ne Alsam?

11 Kasım 2016 Cuma 13:40
Bir Öğrenci Telaşı: Öğretmenime Ne Alsam?

Takvim yaprakları 24 Kasım'a az kaldığını söylüyor. Şimdiden tüm öğrencileri ve öğretmenleri tatlı bir telaş sarmış durumda, e her zaman sıvanlar, bütler, finalların telaşını üzerinde taşımayacak ya öğrenciler ve öğretmenler. Ülkemizde yurt genelinde 24 Kasım takvim yaprakları Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Gelecek yeni nesilleri eğitmek ile meşgul olan öğretmenlerimize armağan edilmiş 24 Kasım daha tatlı neşesini ve kendisini hissettirmeden öğrenciler hediye alma telaşına düştü bile. Yüzlerce ürün ve fikir arasında kaybolan öğrencilere kolaylık diler bir de ufak bir tüyo vermek isteriz.

 

 Canım Öğretmenime Küçük Bir Hediye

 

 Altılı yaşlardan itibaren başlayarak on yedi yıllık eğitim ve öğretim hayatında öğrencilerinin yanında olmaktan geri durmayan onlardan desteğini ve engin bilgisini esirgemeyen öğretmenlerine, bu güzel günde diye düşünüp taşınan öğrenciler için yüzlerce ürünün satışını gerçekleştiren bir adres var. Uzun yıllardır yediden yetmişe herkes için hediyelik ürünler tasarlayan bu güzel öğretmenler gününde de öğrencileri yalnız bırakmıyor. Yüzlerce farklı renk, desen ve ebattaki ürünleri ile öğretmenlerinin kalplerini fetih edecek, yüzlerinde bir küçük mutluluk olacak öğrencilerini bekliyor.

 

 Öğretmenler Gününde Ne Almalı?

 

 Adres öğretmenler olunca verilebilecek en güzel hediye yüksek ders notları oluyor tabiki. Bundan ayrı olarak öğrencilerinin başarında kendilerine mutluluk payı bulan değerli öğretmenlerimiz için hediyesepeti.com adresinde yüzlerce ürün bulunuyor. Tabi bu kadar ürün arasından en değerli ve değerli öğretmenlerimize yakışacak hediyeyi bulmakta öğrencilere kalıyor. Fakat bunca hediye arasında sıkışıp kararsız kalan öğrencilere ufak bir kaç öneri sunmakta da fayda var.

 


 Kalem En Değerli Varlıktır

 

 Öğretmenler gününde güzel bir dolma kalem almak sıradanlaşmış bir fikir olabilir. Fakat öğretmenler çoğu insanla aynı şeyi düşünmemektedir. Yıllar boyunca takım elbiselerinin iç ceplerinde veya çantalarında taşıyacakları bir kalemi yıllarca sizi hatırlayarak kullanacaklardır. Bu fikir hala sıradanlaşmış gibi geliyorsa Hediye Sepeti adresindeki Kişiye Özel Hediyeler bölümünden öğretmeninizin adının yazılı olduğu kalem setini sipariş edebilirsiniz. Böylece bu sıradan fikri özel ve anlam yüklü bir hale getirebilirsiniz.

 

 Masasında Hatıranızı Yaşatın

 

 Yine Hediye Sepeti üzerindeki Kişiye Özel Hediyeler bölümünde, üzerinde çok değerli öğretmeninizin resminin bulunduğu saatli ahşap bir çerçeveyi öğretmenler gününde sevdiğiniz öğretmenlerinize hediye edebilirsiniz. Hatta ona bir not belki şiir bile bırakabilirsiniz! Bunlar sizi tatmin etmediyse hediyesepeti.com sayfa adresi üzerinden birbirinden farklı renk, ebat ve çeşitte yüzlerce hediyeye ulaşabilir, dilediklerinizi değerli öğretmenlerinize hediye edebilirsiniz.

 

 

 

Son Güncelleme: 11.11.2016 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81