Basit bir gülümseme en güçlü araç olabilir

Basit bir gülümseme en güçlü araç olabilir

26 Kasım 2016 Cumartesi 21:15
Basit bir gülümseme en güçlü araç olabilir

Basit bir gülümseme en güçlü araç olabilir ... Hepimizde bir tane var. Ruh halimizi iyileştirebilir, benlik saygısını artırabilir ve aynı zamanda oldukça bulaşıcıdır!



Bu nedenle, biraz mutluluk yaratmak için yüzünüze gerçekten gülümseme oluşturmak için tavsiyelerin kısa bir listesini hazırladı.

1. Bir arkadaşını çağır



Dostlarımız her gördüğümüzde yüzümüze bir gülümseme getirebilirler. Her gün gördüğünüz ya da yıllardır görmediğiniz biri olabilir. Onlara "bugün duyduğunuz en komik şey nedir" diye sorun.



2. En sevdiğiniz şarkıyı dinleyin



Açın ve hiç kimse izlemiyormuş gibi dans edin, sesinizin başında şarkı söyleyin. Ünlü bir sanatçı gibi konuşmanız gerekmiyor, aslında daha iyi olursanız; Başkalarını gülümsetecektir.



3. Bazı eski fotoğraflara geri dönün



Anılar genellikle güçlü duygular uyandırır ve bir resmin binlerce sözcüğün değerinde olduğunu söyler, gerçek zamanları hatırlar ve onları yeniden yaşatır.

4. Başkası için güzel şeyler yapın



Dünya Gülümseme Günü, mutluluk yaymakla, yalnızca başkası için biraz şeyler yaparak ona yardımcı olabilir. Çok fazla, belki de yatakta sevilen biri için kahvaltı olması gerekmez.




5. Mola verin



Biraz yavaştan almak ve nefes almak, bir kahve ve derin bir nefes almak için zaman ayırın.



6. Yemek Pişirin



Çoğumuzun için yemek pişirmek, gevşemek ve yaratıcı olmak için harika bir yol sunar. En sevdiğiniz yemeği hazırlayıp yakın olan biriyle paylaşın.



7. Yürüyüşe çıkın



Temiz hava ve egzersizin stresin hafifletilmesine yardımcı olduğu bilinmektedir.



8. Bir aile üyesine gülümseyin



Ailelerimiz onlara ihtiyaç duyduğumuz zamanlara güvenmek için orada, dostlar gelip gidiyor ama aileler sonsuza dek yanımızdalar. Onları önemsediğinizi gösterin.

Sağlıklı bir ağız ve mutlu bir gülümseme için dişlerinizi düzenli olarak fırçalayın ve diş hekimi ziyaretlerinizi ihmal etmeyin.

Kaynak:

Son Güncelleme: 27.11.2016 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81