Astropay'ı Önemli Kılan Detaylar

Astropay'ı Önemli Kılan Detaylar

26 Şubat 2017 Pazar 18:37
  Astropay'ı Önemli Kılan Detaylar
Astropay satın alan bir kişi bundan sonra internet üzerinden alışverişlerini daha güvenli ve de online olarak rahatlıkla yapabilecektir. Bunun size herhangi bir sınırlama getirilmediğinden aksine kullanımınızla alakalı da noktalar oldukça fazladır.  Ayrıca şunu belirtmekte de fayda var kartınızı aldınız ve alışverişinize başladınız o zaman bu işlemi gerçekleştirdiğiniz siteye de bir bilgi paylaşımında bulunmak zorunda değilsiniz. Bunu neden belirttiğimizi merak ediyorsanız kredi kartı ile alışverişlerde genellikle farklı kişisel bilgilerde istenmektedir. Bu bilgilerin internet ortamından paylaşılmanın doğru olmadığını düşündüğünüzde gereksiz yere bir güvenlik açığı da oluşturmamış olursunuz. Banka bilgisi girmenize gerek yok kart numaranızı girmenize gerek yok kısacası herhangi bir şekilde bilgi gerektirmez. Bu size güvenliğin yanı sıra aynı zamanda hızlı alışveriş imkanı da sunacaktır. Çünkü bu bilgileri de doldurmak zaman isteyen bir konudur.

Astropay kartınız yalnızca pin kodundan CVV kodundan ve de son kullanma tarihini bildiren bir özelliğe sahiptir. Bu bilgiler ışığında satın alma işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Kartı bugüne kadar hiç kullanmayanlar ancak merak edenlere de kısaca bu şekilde özetleyebiliriz.  Tüm bu kolaylık müşterinin geri dönüşlerini artırmak ve beklentilerini karşılayabilmek adına pozitif bir yapı algılama şeklinde sistemsel olarak hazırlanmıştır.

Astropay Kartın Bakiye Durumu ve Kullanımı

Astropay kart üzerinde bir bakiye sistemi vardır. Sizin belirlemiş olduğunuz bir bakiye sınırını bu siz dahi olsanız aşamazsınız. Örneğin kredi kartlarını ele alalım. Kredi kartında bakiyeler genellikle yüksek olduğu için hoşunuza giden her şeyi almak istersiniz. Harcamanız esnasında bunun geri ödemesi asla düşünülmez. Aslında bu profesyonel bir şekilde hazırlanmış olan bir projedir ve insanı doğrudan harcamaya teşvik eder. Ancak astropaydaki bakiye sınırlaması tamamen size aittir. Ön ödemeli alacağınız için günlük dolar kuru üzerinden size sunulan bakiye paketlerinden en düşüğünü ya da en yükseğini seçebilirsiniz. Bize sorarsanız ihtiyaçlarınız neyi karşılıyorsa o kadar bir bakiye almanız olacaktır. Ancak kartınızda bakiye kalması demek bu bakiyenin de bir daha kullanılmayacağı anlamına gelmez. Kalan bakiyenizi ister başka bir sitede başka bir ürün alımında kullanırsınız isterseniz de bozdurarak kalanın hesabınıza geçmesini talep edebilirsiniz. Genelde bakiyeyi aldığınız her site bakiye bozum işleminizi de gerçekleştirecektir. Ancak burada genellikle aldığınız site üzerinden bozdurmanız tavsiye edilir. Çünkü yukarıda belirtmiş olduğum güvenlik çerçevesinde sizin için en uygun olan alırken güvenli bir şekilde aldığınız sitedir

http://astropay.com.tr
Seçtiğiniz kartların bakiyesi 10 dolarda olabilir 50 dolarda olabilir buradaki tercih size kalmıştır. Limitiniz bitene kadar da sorunsuz bir şekilde istediğiniz siteden oyun alabilir, oyun oynayabilir, alışveriş yapabilir ve daha birçok ürün alabilirsiniz. Eğer ki astropay kart satın almak istiyorsanız o zaman sitemizi rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Son Güncelleme: 26.02.2017 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81