Ankara'nın En Büyük Arapça Dil Eğitim Merkezi

Ankara'nın En Büyük Arapça Dil Eğitim Merkezi

04 Aralık 2017 Pazartesi 17:46
Ankara'nın En Büyük Arapça Dil Eğitim Merkezi




Arapçayı Pratik Yaparak Öğrenin





Bizler sizlere en hızlı şekilde en verimli metotlarla Arapçayı öğretmeye çalışan kalite ve hız ilkeleri doğrultusunda dil sektöründe başarı yakalamış profesyonel bir ekibiz. Bizler ile sizlere kısa sürede Arapçayı öğretiyoruz. Bilgi birikimimiz ve dil öğretme de sahip olduğumuz tecrübe ile sizlerin en pratik yoldan akıcı şekilde Arapça konuşmayı yazmayı ve okumayı öğrenmenizi sağlıyoruz. Profesyonel eğitmenlerimiz ile bu amaca daha kolay ulaşmak için çabalıyoruz. Sizde kısa sürede Arapça öğrenmek istiyorum diyorsanız Bize katılın.







Dil Öğretmek Bizim Uzmanlık Alanımız Bizler sadece dil öğretmeye odaklanmış ve bütün enerjisini bu amaca hizmet için harcayan eğitmenleriz. Dil öğretmeyi kendimize hizmet amacı olarak belirledik. Kendisini hem bireysel olarak hem kurumsal olarak bu amaç için geliştirmiş ve her yeni günde kendini daha da geliştiren bir eğitim kurumuyuz. Bu nedenle Biz Arapça öğretmeyi kendi uzmanlık alanımız olarak görüyor ve arasında en verimli ve en hızlı öğreten eğitim kurumu olma yolundayız. Pratiğe Önem Veriyoruz Dil öğrenmede en önemli nokta ve en önemli sorun dil öğrenenlerin pratik yapamamasıdır. Pratik yapamayan öğrenciler, dil öğrenmede çok az bir ihtimalle ancak başarılı olabilirler. Çünkü pratik yapmak, hem öğrenilmiş bilgiyi kalıcı hafızaya atmaya yarayan hem de özellikle konuşma konusunda öğrencilere akıcılık sağlayan bir uygulamadır. Biz de Arapçayı öğretirken pratiklik odaklı hareket ediyoruz. Bu sayede kursiyerlerimizin hem öğrendiklerini taze tutmayayı hem de konuşma olarak kendilerini geliştirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Sizler pratik yaparak en kısa sürede Arapça konuşabilecek ve öğrendiklerinizi kalıcı hafızaya atarak öğrendiklerinizi unutmayacaksınız. Sizler de içerisinde Arapçayı seçerek bizimle Arapça öğrenebilir ve kişisel gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz.



İLETİŞİM ADRESİMİZ Kocatepe Mah Bayındır 2 SK NO 53 Kızılay/ANKARA 0312 232 12 17
Son Güncelleme: 05.12.2017 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81