Alanya Havalimanı Araç Kiralama Hizmetleri

Alanya Havalimanı Araç Kiralama Hizmetleri

09 Haziran 2017 Cuma 17:36
Alanya Havalimanı Araç Kiralama Hizmetleri

 
Türkiye’nin en güzel ilçelerinden Alanya’yı ve Antalya’nın civarlarındaki ilçelerini gezmek için Gazipaşa’ya uçakla diğer şehirlerden ve yurt dışından gelen misafirlerin kara yolu ulaşımı için tercih ettiği yöntemlerin başında Alanya havalimanı araç kiralama hizmetleri geliyor. Alanya Gazipaşa Havalimanı’nda birçok firma rekabet halinde tüketicilere hizmet vermekte. Alanya’nın hem havalimanında, hem de ilçe merkezinde ve civarlarındaki birkaç beldede rent a car ofisleri bulunmakta.
 
Alanya Havalimanı’na THY, Anadolu Jet veya Pegasus ile seyahat eden yolcuların bu hava yolu şirketlerinin anlaşmaları sebebiyle kampanyalı araç kiralama fiyatları elde etmeleri mümkünken, diğer firmaların yolcuları ve bu kampanyaları tercih etmeyen yolcular da birçok ofisten araba kiralayabiliyor.
 
Ayrıca otorento.com, rentcars gibi online sitelerden de araç kiralama yapmak mümkün ve hava limanında araç teslimatı yapılıyor.
 
Araba Kiralarken Dikkat Edilecekler
 
Elbette araba kiralama yapanların tercih ettiği çeşitli öncelikle bulunuyor. Kiralama süresi uzadıkça en önemli kriter aracın yakıt performansı oluyor. Bunun için motor hacmi ve benzinli ya da dizel yakıt yakması önemli bir kriter.
 
Araç teslim noktası kimi zaman aynı yer olamıyor. Alanya’dan geze geze Antalya’ya gitmek isteyen birisi Gazipaşa Havalimanı’ndan aldığı arabayı, Antalya Havalimanı’nda teslim etmek isteyebiliyor. Bunun için Gazipaşa’da ofisi ya da teslim noktası olan firmanın aynı şekilde Antalya Havalimanı araç kiralama bürosunun da olması önemli.
 
Keyif için aracın tam otomatik ya da manuel vitesli olması tüketicinin tercihinde oluyor. Burada otomatik vitesli kiralanan araçlar, düz vites seçeneklerine göre biraz daha pahalı olabilmekte.
 
Aracın iç hacim genişliği özellikle çocuklu aileler için önemli iken, elbette full kaskolu kiralık arabalar da yolcu ve araç güvenliği için önemli bir tercih kriteri.
 
Kiralanan arabanın rengi, markası, modeli de zevk unsurları olarak biliniyor. Bir de daha yeni model olan araçlar hem teknolojisi hem de yıpranma payı sebebiyle yakıt tüketimi konusunda daha tasarruflu olduğundan, kilometre yapacak kullanıcılar için önemli bir istek oluyor. Arabanın şıklığını da belirleyen model yılı ekonomik gerekçelerle de yeni yakın tarihli yani genç otomobil şeklinde olması açısında değerli.
 
Son Güncelleme: 10.06.2017 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81