Aktif Haber

Aktif Haber

05 Kasım 2016 Cumartesi 09:42
Aktif Haber
Aktifhaber.biz günlük güncel haberleri takipçileri ile paylaşan bir haber platformudur. Haber okumak artık toplumumuzun vazgeçilmez bir parçasıdır. Hemen hemen her kesimden, her yaş grubundan insanlar günlük haberleri takip etmektedirler. Kişiye göre haber kategorilerinin dikkat çeken noktaları vardır. Kimisi siyasete olan yatkınlığını, siyaset haberlerini okuyarak gerçekleştirir. Kimisi de spor haberlerini okuyarak kendisini tatmin etmektedir. www.aktifhaber.biz sitemiz üzerinden okuyacağınız her haberin tarafız olarak usta yazarlarımız sayesinde sitemize eklendiğini bilmenizi isteriz. Paylaşılan haberlerin doğruluk derecesini, sitemizde bulunan yazarlar kategorisinden yazarlarımızın biyografilerini ve paylaştığı tüm haberleri okuyabilir bu sayede haberlerimizin kalitesi hakkında daha doğru detaya sahip olabilirsiniz. Son dakika haberlerinin anlık olarak sitemize sıcağı sıcağına eklendiği bilinmelidir. Kulağınıza dışardan bir haber geldiğinde ilk olarak bizim sitemize giriş yaparak öğrenebilirsiniz. Diğer sitelerden bizi ayıran en büyük özelliğimiz kesinlikle gündemi yakından takip etmemiz ve en tarafsız, en doğru haberleri sitemizde paylaşmamızdır. Ayrıca sitemizin en büyük özelliklerinden birisi de okuduğunuz haber kategorisine özel sizin için seçtiğimiz, dikkatinizi çekecek olan haberler sağ alt köşeden açılır pencere şeklinde gösterilebilmektedir. Dilerseniz bu özelliği aktif, de aktif edebilmektesiniz. Sitemiz sosyal alanlarda da oldukça önemli bir yere sahiptir. Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım siteleri hesaplarımızı takip ederek te anlık haberleri görebilmektesiniz. Bu sayede haber sitemize girmeden, sosyal paylaşım sitelerinde gezinirken karşınıza sitemizde paylaştığımız haberler gelebilmektedir. Sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan haberler sitemize eklediğimiz içerikleri otomatik olarak paylaşmaktadır. Kesinlikle ummadığınız anda +18 içerikler karşınıza çıkmayacaktır. Buna göre seçilmiş kategorilerimiz sadece sosyal paylaşım sitelerinde görünmektedir. Sitemiz dünyadan haberleri de anlık olarak yayınlamaktadır. Yazarlarımız sayesinde tüm dünyada gelişen haberler takip edilmekte ve siz okuyucularımıza sunmaktayız.
Haber okumanın birçok faydası bulunmaktadır. Örneğin; KPSS sınavına hazırlanan bir öğrencinin güncel bilgilere de hâkim olması gerekmektedir. Bu sebeple haberlerimiz bilgi içerikli olabilmekte ve akılda kalıcı, akıcı bir dille anlatılmış yazılara yer verilmektedir. Ayrıca sitemiz Google gözünde oldukça yüksek bir değere sahip olup, bu sayede de günlük takipçilerimiz organik bir şekilde hızla artmaktadır.
Son Güncelleme: 05.11.2016 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81