4 Yaş Eğitici Oyuncaklar İçin Doğru Adres Tamam Anne'de

4 Yaş Eğitici Oyuncaklar İçin Doğru Adres Tamam Anne'de

28 Mayıs 2017 Pazar 00:09
4 Yaş Eğitici Oyuncaklar İçin Doğru Adres Tamam Anne'de
Yaşam da belki bir oyun, bir yanılsama kim bilir. Ama özellikle son yıllarda yapılan bilimsel araştırmalar her yaşta oyun oynamanın insan sağlığı üzerine olumlu etkilerinden bahsediyor.
Örneğin diye bir kategori var aslında bizim pek de bilmediğimiz ve bu oyunlar bireyin kişisel gelişimini son derece olumlu etkiliyor. Yapılan araştırmalar çocuklukta oyun ve oyuncaklar ile oynayan bireylerin ilerde özgüveni yüksek, başarılı, son derece güçlü ve hayata katma değer katan bireyler olduğunu kanıtlıyor.
4 Yaş Eğitici Oyuncak Kategorileri Nelerdir?
Her yaşın kendine özgü bir gelişimi, devinimi olduğu düşünülür ise oynarken, öğrenmenin önemi de es geçilmemeli.
O yüzden 4 yaş için de özel önem arz eden oyun ve oyuncaklar var, tıpkı diğer yaşlarda olduğu gibi. Eğer siz de bu yaş için kategoriler neler derseniz işte o kategoriler:
·         Grup oyunları, ahşap kavram oyuncakları
·         Puzzle( ahşap vb. malzemelerden yapılan)
·         Bağlantı kurma oyuncakları
·         3 boyutlu resimli kitaplar
·         Eşleştirme oyuncakları
·         Kuklalar
·         Ahşap arabalar
·         Domino tarzı oyuncaklar
Neden Bu Adres? 
Yukarıdaki 4 yaş eğitici oyuncaklar kategorilerinden birinden veya birkaçından oyuncak ve/veya oyuncaklar almayı düşünüyor iseniz o zaman mutlaka Tamam Anne firmasının adresine girerek tercihlerini belirlemelisiniz.
Neden özellikle bu adresten ürünler alınmalı sorusuna verilecek yanıt ise öncelikle siteden satılan tüm ürünlerin olması gerektiği gibi CE işaretine sahip olması ve 88/378/EEC direktifine uygun olarak üretilmesi. AB uyum yasalarına göre üretilen oyuncakların satışı site üzerinden yapıldığından çocuğunuz için güvenle alışveriş yapabileceğiniz çok özel noktalardan birisi.
Siteden alışveriş yapılması ise oldukça kolay. Öncelikle ücretsiz olarak siteye üye olmanız ve hemen akabinde seçtiğiniz oyuncakları sepetinize atmanız yeterli. Eğer 100 TL ve üzeri sipariş verir iseniz kargo ücretsiz olup, birçok farklı kredi kartına da 9 taksite kadar taksit olanağı bulunuyor. İnternetten alışveriş yaparken korkmanıza gerek de bulunmuyor zira site SSL güvenlik sertifikası ile korunuyor. Böylelikle kişisel bilgileriniz koruma altına alınmış olunuyor.
Son Güncelleme: 30.05.2017 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81