2017 Yılının Tunik Ve Kombinleri

2017 Yılının Tunik Ve Kombinleri

21 Eylül 2017 Perşembe 18:18
2017 Yılının Tunik Ve Kombinleri
, kadınların pantolonları üzerine giymekte oldukları diz kapağının üzerine kadar uzanan ve dar olmayan uzun kollu bayan üst giysisidir. Vücut hatlarının gösterilmesini istemeyen, giyinilen dar pantolonların üzerinin kapatılmasını sağlayan, fazla kilosu olan bayanların da kilolarını gizlemede kullanmış oldukları bir kadın giysisidir.

 

 Tunikler Mevsime Göre Değişir Mi?

 

            Tesettür giyiminde moda tasarımcıları bu hususu düşünerek hareket etmekte ve yaz-kış ayları için özel tunikler tasarlamaktadır. İlkbahar ve yaz ayları için daha ince ve açık tonlarda ürünler tasarlanır iken sonbahar ve kış aylarında daha koyu renkli ve kalın tunikler müşteriler için tasarlanmaktadır. Tunikler ile yapılacak kombinlerde önem arz etmektedir. Örneğin; bir tuniğin altına bir kalem etek giymek oldukça absürt olmaktadır. Tunik altına seçilecek pantolonlar da tunikle uyumlu olmalı ve uyumsuz pantolon giyinmeden kaçınılmalıdır.

 

 Tunikle Uyumlu Kombinler

 

            Pantolon ve Tayt ile kullanımı: Tayt ve dar pantolon giyinildiğinde özellikle basen bölgelerinin ortaya çıkması kaçınılmaz olmaktadır. Vücut hatlarının belli olmasını istemeyen ve rahat görünüme kavuşmak isteyen bayanlar için uygun bir kombin olmaktadır. Tunik pantolon ve taytın üzerine bırakılacağı gibi bir kemer yardımıyla bel bölgesinden bağlanarak da şık bir kombin oluşturulabilmektedir.

 

            Şort ve Etekle Kullanımı: Tuniklerin şort ve etekle kombinasyonu oldukça önemlidir. Uzun bir etek ve uzun bir tunik uyumsuz bir kombin olmaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken şort ya da eteğin tuniğin altında kalması tuniği geçmemesidir.

 

            Bot ve Çizmeler: Kış aylarında uzun tunik altına giyilen bot ve çizmeler uygun bir kombin olarak kabul görmektedir. Gova ayakkabı modeli de dar pantolonların altına giyinilebilen diğer bir seçenek olmaktadır.

 

            Babet ve Sandaletler: İlkbahar ve yaz aylarında dar pantolonların altına seçilen babetler tunikle uygun bir kombin olmaktadır.

 

            Bikini ve Mayo: Tatilde, sahil kenarında ince tunikle kombin yapılan bikini ve mayolar alternatif bir giyim olarak görülmektedir.

 

            Şal İle Kullanımı: Tunik kullanımında pantolon seçimi yanında şal seçimi de önem arz etmektedir. Tunikle beraber eşarp mı şal mı? Seçiminde ağırlıklı olarak tunik ve ayakkabı ile uyumlu şallar ön plana çıkmaktadır. 

Son Güncelleme: 21.09.2017 22:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81