2017 Yazının Trendi Bralet Sütyen Ve Aksesuarları

2017 Yazının Trendi Bralet Sütyen Ve Aksesuarları

07 Haziran 2017 Çarşamba 15:49
2017 Yazının Trendi Bralet Sütyen Ve Aksesuarları


Geçtiğimiz yaz yeni yeni ortaya çıkan bralet sütyen, bu sezon tam anlamıyla bir moda akımı yarattı. Geçtiğimiz yaz bunun ipucu verilmiş olsa da, bu denli infial yaratacağı eminiz ki tahmin edilmiyordu. bralet sütyen genellikle tül ve dantel detaylar ile tasarlanan hafif ürünler olmaktadır. Bu yüzden küçük göğüslü kadınların kullanamayacağı algısı mevcut olmaktaydı. Fakat bu sezon görüyoruz ki bralet modasına katılmak için göğüs bedeninizin hiç bir önemi yok. Zira küçük göğüslü birçok ünlü de bu ürünler ile karşımıza çıktı. markası ise bu ürünleri Türkiye'de satışa çıkaran ilk iç giyim markası oldu diyebiliriz.



Özellikle yaz aylarında hafif yapıları ile oldukça dikkat çeken bralet sütyen, herhangi bir tel ve süngere sahip olmadığı için kadınlara rahatsızlık vermemekte ve yaz aylarında terlemelere yol açmamakta. Eğer sezon trendlerini takip ediyor veya önemsiyorsanız bu ürünlerin bir kaç rengini mutlaka edinmelisiniz. Ayrıca bralet sütyen yalnızca bir iç giyim ürünü olmamaktadır. Bayanlar bu ürünleri o kadar sevdiler ki günlük yaşama ve giyim tarzlarına severek adapte ettiler. Özellik ile transparan gömleklerin içinde sıklık ile karşılaşacağımız bu ürünler, t- shirtlerin ve tüm gömleklerin içerisinde şık bir görüntü oluşturuyor ve kadınların şıklığına şıklık katıyor.

Neon renklerin en revaçta olduğu şu dönemlerde, canlı renklerde bir ürün tercih edebilir ve düz beyaz basic tişörtlerinizi bile oldukça havalı bir hale getirebilirsiniz. Sayısız kombinasyon şansınızın olduğu bu parçalar ile kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Bralet sütyenlerin düz modelleri mevcut olduğu gibi çeşitli bantlardan ve askılardan oluşan modelleri de mevcut. Böylece yakanızın açık kısmından gözükerek tüm tarzınızı yansıtabileceksiniz. Bunun yanı sıra bunların tam olarak transparan olmayanları da mevcut. Bu model ürünler özellik ile festivaller de mini kot şortların üzerinde karşımıza sıklık ile çıkacağa benziyor.

 

Bralet Sütyen aksesuarı kullanım amaçları nelerdir?



Gömlek ya da tişörtlerin içerisinden bralet görüntüsünün gözükmesini istiyor iseniz illa ki iç giyim ürünleri kullanmak zorunda değilsiniz. Öyle ki bralet sütyen görüntüsü oldukça moda olduktan sonra bu ürünlerin aksesuarları da oldukça kullanılmaya başlandı. Bu aksesuarları bir nevi vücut takısı olarak düşünebilirsiniz. Yarattığı görüntü aynı şekilde bir sütyen kullanılıyormuş havası verir. Böylece dilediğiniz kıyafet ile kolaylık ile kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra bilindiği üzere bu parçalar herhangi bir dolguya ya da kaldırma özelliğine sahip değil. Bu yüzden dilerseniz bu bralet sütyen aksesuarlarını dolgulu sütyenleriniz ile de kullanarak aynı etkiyi ve istediğiniz görüntüye kavuşabilirsiniz

 

 

Son Güncelleme: 08.06.2017 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81