Yaşam savaşını kaybetti

Yaşam savaşını kaybetti

29 Haziran 2017 Perşembe 02:52
Yaşam savaşını kaybetti
Alanya’da yol kenarındaki bir inşaatın yaklaşık 15 metrelik temeline uçarak ağır yaralanan 23 yaşındaki otomobil sürücüsü 12 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Kaza, geçtiğimiz 16 Haziran saat 02.30 sıralarında Sugözü Mahallesi’ndeki Çevre yolu üzerinde meydana geldi. Gazipaşa yönüne giden Barış Akça idaresindeki 07 E 4684 plakalı otomobil, direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Araç kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki kaldırıma, daha sonra da şantiye girişindeki demir korkulukları kırarak betonların arasından 15 metrelik yapımı devam etmekte olan Alanya Adliyesi ek hizmet binası temeline uçtu. Kaza sonrası ters dönen araç içerisinde sıkışarak sürücü Barış Akça ve yanında bulunan Coşkun Ç., ağır yaralandı. Kazayı gören ve yardıma koşan adliye polisi, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.  Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri inşaatın temeline inerek araçtaki yaralıları çıkardı ve ambulansla hastaneye götürdü. Cerrahi yoğun bakım ünitesinde 12 gündür tedavisi süren Akça, yaşamını yitirdi. Akça, dün saat 11.00’da Demirtaş Mahallesi Merkez Mezarlığı’na defnedildi. 
 
Son Güncelleme: 29.06.2017 02:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81