Yangına anında müdahale

Yangına anında müdahale

18 Ekim 2017 Çarşamba 20:17
Yangına anında müdahale
Süleymanlar’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı.
 
Edinilen bilgiye göre, Süleymanlar Mahallesi'nde dağlık ve ormanlık alanda saat 12.00 sıralarında alevler yükselmeye başladı. Yangına 3 helikopter ve 20 arazöz ile müdahale edildi. Yangın, havadan ve karadan bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangında 2 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi.
Kumluca’da çıkan orman yangınında ise150 adet zeytin ağacı yandı. Rüzgarın da etkisi ile kısa sürede büyüyen ve Kızılçam ile kaplı alanda ilerleyen yangın bölgede bulunan üç evi tehdit etmeye başlayınca helikopter ve arazözler müdahale etti. Alevlerin yaklaştığı 3 ev yanmaktan sona anda kurtuldu. Ancak Ramazan Coşan’a (58) ait yaklaşık 150 adet zeytin ağacı yanmaktan kurtulamadı. Değişik meyvelerin ve genellikle narın bulunduğu bahçe ise ekiplerin çalışmaları sonu yanmaktan kurtarıldı. Yangına 2 yangın söndürme helikopteri, Kumluca ve Finike Belediyelerine ait 2 adet itfaiye araçları, Kumluca ve Finike Orman İşletme Müdürlüklerine bağlı yaklaşık 30 arazöz ve Orman İşletme Müdürlüklerine bağlı yangın söndürme ekibi katıldı. Yangın iki saat sonunda tamamen kontrol altına alındı.
Son Güncelleme: 18.10.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81