Yangın mağdurlarına yardım eli uzatıldı

Yangın mağdurlarına yardım eli uzatıldı

12 Temmuz 2017 Çarşamba 02:58
Yangın mağdurlarına  yardım eli uzatıldı
30 Haziran tarihinde Demirtaş Vadisi’nde bulunan Sapadere Mahallesi’nde çıkan ve kısa sürede büyüyerek Fakırcalı ve Tırılar Mahallesi’nde de etkili olan yangında evleri yanan ya da hasar gören 12 aileye Antalya Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı.  
 
Bilindiği gibi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ilgili birim sorumlularıyla yangın yerinde incelemede bulunmuş vatandaşlarımıza destek ve moral vermiş, “ devletimiz tüm kurumlarıyla vatandaşlarımızın yanındadır. Kısa sürede yaraları hep birlikte saracağız.  Bundan kimsenin şüphesi olmasın “ demişti. Türel’in bu açıklamalarının ardından Büyükşehir Belediyesi sosyal kurumları bölgede gerekli çalışmayı yapmıştı. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi elemanları tarafından yapılan inceleme sonucu Sapadere, Tırılar ve Fakırcalı Mahallelerinde evleri yanan ya da zarar gören 12 aileye 34 bin lira para, ikişer kanepe, battaniye ve halı ayrıca yatalak 4 hasta için de hasta yatağı gönderildi. Yardımlar kısa sürede ailelere teslim edilirken, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve ilgili birimlerimizle yangın bölgesinde çalıştık ve vatandaşlarımızın yanında yer aldık. Tespitler sonucu vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya yönelik çalışmalar yaptık. Para ve ayni yardımlarla destek olmaya çalıştık. Kısa sürede bu desteği gönderen Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür ediyor. Yangında zarar gören vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun diyor. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum" dedi. 
Son Güncelleme: 12.07.2017 03:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81