Ve perde kapandı

Ve perde kapandı

08 Aralık 2017 Cuma 21:14
Ve perde kapandı
Kayserispor'un 'Alanya'da dayak yedik' tiyatrosu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Deniz Türüç'e 13 bin TL para cezası ve 1 maç hak mahrumiyeti cezası vermesiyle son buldu. Lung'in cezasını ise tahkim kurulu iptal etti. 
 
Süper Lig'in 14'üncü haftasında Aytemiz Alanyaspor'u uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 yenen ve maç sonunda koridorda çıkan arbededen dolayı 'Alanya'da dayak yedik' iddiasında bulunan Kayserispor'un 2 futbolcusu, sevk edildikleri PFDK tarafından birer maç men cezası aldı. Kayserispor'un iddiaları üzerine incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde, Alanyaspor'un kaleci antrenörü Fevzi Layiç'in iddia edildiği gibi saldırı gerçekleştirmediği aksine, kendisine 'F.Y' diye İngilizce olmarak küfür eden Kayserispor'un teknik direktörü Marius Sumudica'ya bunu neden yaptığını sormak istediği tespit edildi. Görüntülerde turuncu yeşilli hiçbir futbolcu yer almazken, herhangi bir kulüp görevlisinin saldırı eylemi içerisinde olmadığı da belirlendi. 
LAYİÇ'E SALDIRMIŞLARDI
Bunun yanı sıra görüntülerde Kayserisporlu Deniz Türüç'ün 2 kez Fevzi Layiç'e tokat ve yumduk savurduğu, diğer Kayserisporlu futbolcunun da Layiç'in boğazını sıktığı net bir şekilde görülüyor. Kayserispor cephesinin maçın hemen ardından kamuoyunda yanlış bir algı yaratmak amacıyla yaptığı 'Dayak yedik' şeklindeki tüm açıklamaları hem güvenlik kamerası görüntüleriyle, hem de PFDK'nın Kayserisporlu 2 futbolcuyu cezalandırmasıyla çürümüş oldu. PFDK Kayserisporlu futbolcular Deniz Türüç ve Silviu Lung'a 13'er bin TL para cezası ve 1'er maç hak mahrumiyeti verirken, Alanyaspor'un tercümanı Baran Boçnak'a rakip takım oyuncularına kalem fırlattığı için bir maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13 bin TL para cezası verdi. Lung7un cezası ise Tahkim kurulu tarafından iptal edildi. 
Son Güncelleme: 08.12.2017 21:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81