Vatandaş tatili 10 güne çıkardı

Vatandaş tatili 10 güne çıkardı

08 Ağustos 2017 Salı 20:06
Vatandaş tatili 10 güne çıkardı
Turizmcilerin Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına yönelik talepleri devam ederken, vatandaş yıllık iznini de ekleyerek tatili 10 güne çıkardı. Otellerde doluluk şimdiden yüzde 80’e çıkarken, tatilin uzatılması durumunda 1 milyon kişinin tatile çıkabileceği ifade ediliyor. 
Turizmciler, 30 Ağustos ile birleşen Kurban Bayramı tatilinin, pazartesi ve salı günlerinin de dahil edilerek 10 güne uzamasını talep ederken, okul öncesi yılın son tatilini fırsat gören vatandaşlar bayram tatilini 10 güne çıkardı. 30 Ağustos öncesine gelen pazartesi ve salıyı da yıllık izinle bağlayan tatilciler, 25 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasına otel rezervasyonu yaptırdı. Bu tarihler arasında otellerin yüzde 80'inin dolduğunu aktaran turizmciler, resmi tatilin açıklanmasıyla birlikte izin almakta zorlanan vatandaşların da tatil yapabileceğine dikkat çekiyor.
 
Son Güncelleme: 08.08.2017 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81