Validen birlik ve beraberlik vurgusu

Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu üyeleri Vali Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

Validen birlik ve beraberlik vurgusu

Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu üyeleri Vali Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

27 Aralık 2016 Salı 23:25
Validen birlik ve  beraberlik vurgusu

Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu Dönem Başkanı Cafer Bayraktar ile platform üyelerini makamında kabul eden Vali Münir Karaloğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Platform üyesi 36 sivil toplum kuruluşunun yöneticileriyle tek tek tanışan Vali Münir Karaloğlu, dönem başkanı Cafer Bayraktar ve platform üyelerinden bilgi aldı.
Ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini ifade eden Vali Karaloğlu, “Bulunduğumuz coğrafya zor bir coğrafya, tarih boyunca bu coğrafyayı elinde tutan atalarımız hep mücadele vermişler. Sıra bizde, bu mücadeleyi bizimde yapmamız lazım. Bunu yaparken de birliği ve kardeşliği mutlaka muhafaza etmemiz lazım. Her konuda aynı şekilde düşünmek zorunda değiliz. Farklı düşündüğümüz noktaları öne çıkarmadan ortak değerlerimiz vatan, millet, bayrak, inanç üzerinden birlik ve kardeşliğimizi tesis edeceğiz. Yapıyı sağlam tutmamız lazım. Cumhurbaşkanımızın zaman zaman ‘yalnızım ama Allaha hamdolsun milletim var’ deyişi boşuna değil. 15 Temmuz klasik bir darbe girişimi değildi. Bir işgal hareketiydi. Silah tereddütsüz millete doğrultuldu. Millet bunu irfanıyla gördü. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sokağa indi. Halep’in başına gelen her şehrimizin başına gelebilirdi” diye konuştu.
Platform üyelerini tebrik ederek birlikte fotoğraf çektiren Vali Karaloğlu, “Hareketiniz güzel bir hareket tebrik ediyorum. Bunu güçlendirerek devam edin” dedi.
Son Güncelleme: 27.12.2016 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81