Vagner Love kazandırıyor

Vagner Love kazandırıyor

04 Ekim 2017 Çarşamba 20:03
Vagner Love kazandırıyor
Süper Lig’de fırtına gibi esen Vagner Love, bonservissiz geldiği Aytemiz Alanyaspor'a gol ve asistleri ile 13.5 milyon TL kazandırdı.
 
Süper Lig'de forma giydiği 35 maçta 30 gol atıp 5 asist yapan Vagner Love, bonservissiz geldiği Aytemiz Alanyaspor'da takımının 15 puanına 2 sezonda doğrudan etki etti. Geçen sezonu gol kralı olarak tamamlayan Brezilyalı yıldız, yeni sezonda da 7 gol, 2 asiste ulaşırken, attığı ve attırdığı gollerle takımın kasasına 13,5 milyon TL puan primini getirmeyi başardı. Performansıyla gençlere parmak ısırtan Love, 2 sezonda 15 farklı takıma gol atmayı başardı (G.Antep, Kayseri, Konya, Karabük, Rize, Beşiktaş, Antalya, G.Birliği, Adana, F.Bahçe, Bursa, K.Paşa, G.Saray, Bursa, Trabzonspor). Dört büyüklere karşı da boş durmayan golcü oyuncu Trabzonspor'a 3, Galatasaray'a 2, Beşiktaş'a 1 gol atarken, Fenerbahçe'ye ise 1 gol atıp, 1 asist yaptı. Vagner Love, sezon öncesi Aytemiz Alanyaspor yönetimine 30 gol atacağının sözünü vermişti. 7 haftada 7 gol atan yıldız futbolcu, hedefine ulaşabileceğinin de sinyallerini verdi.
 
Son Güncelleme: 04.10.2017 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81