Üyeliğini düşürmedi

Üyeliğini düşürmedi

29 Ağustos 2017 Salı 20:40
Üyeliğini  düşürmedi
ALTSO'nun dün tartışmalı geçen meclis toplantısında ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Halen ALTSO Meclis Üyesi olan Mustafa Tuna’nın, 2013 yılında müdürü olarak göründüğü şirketin kapanması sonucu üyeliğinin düşmesi gerekirken, Başkan Mehmet Şahin ise Tuna'nın üyeliğini düşürmedi.
 
ŞİRKET KAPANINCA ÜYELİĞİ DÜŞTÜ
ALTSO'nun dün gerçekleşen meclis toplantısında Yönetim Kurulu üyesi Serdar Uygun, Mustafa Tunan'ın meclis üyeliğinin yasa gereği düşmesi gerekirken, Başkan Mehmet Şahin'in düşürmediğini söyledi. 
İŞTE O ÜYELİK İDDİASI
Bilindiği üzere ALTSO seçimi 2013 yılının Haziran ayında gerçekleşmiş, ALTSO seçimlerine 5. Guruptan aday olması beklenen Mustafa Tuna, şansını arttırmak için adaylığını, 14 Mayıs 2013 tarihinde ortak olduğu, ALTSO meclis üyesi Fevzi Yüksekkaya’ya ait  EFY-ELSAN Besicilik Tarım Gıda ltd Şti’nin ortağı ve müdürü olarak koymuştu. 31.12.2015 tarihinde şirketin kapandığı, kaydının silindiği anlaşıldı. Böylesi bir durum karşısında kanunen meclis üyeliğinin 
düşürülmesi gereken Mustafa Tuna’nın üyeliği ise düşürülmedi. 
ŞAHİN: GEREKİRSE CEZASINI ÇEKERİM
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Mustafa Tuna’nın üyeliğini niçin düşürmediklerini şu sözlerle açıkladı; "Bizler ilkeli bir yönetim anlayışı benimsedik. Hiçbir kişi veya düşünceyle mücadeleye girmeyiz. Bizim mücadelemiz hizmet yarışıdır. Yaşadığımız şehre, bizlere teveccüh gösteren saygıdeğer üyelerimize hizmet etme gayretidir. Kişilerle uğraşacak 
zamanımız yok. Biz Alanya ticaretine her zaman sahip çıkacağız dedik. Tabi ki Mustafa Tuna'da bunun içindedir. Ona da sahip çıktık. Bura da bir suç işledik ama ben o cezamıda çekerim" dedi.
Son Güncelleme: 29.08.2017 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81