Üye listesi askıya çıktı

Üye listesi askıya çıktı

12 Temmuz 2017 Çarşamba 03:10
Üye listesi  askıya çıktı
CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nda Ağustos ayında yapılacak olan İlçe delege seçimleri öncesinde oy kullanacak olan üyelerin listesi askıya çıktı. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, işleyen kongre takvimi uyarınca delege seçimlerinde oy kullanacak olan partilileri gösteren üye listesinin teşkilatta askıya çıktığını açıkladı. Listenin 1 hafta boyunca askıda kalacağını belirten Karagöz, "Üyelerimizin gerekli incelemelerde bulunmaları ve ihtiyaç duydukları takdirde başvuruda bulunmaları için son tarihin 17 Temmuz 2017 Pazartesi olduğunu önemle hatırlatırız. Liste askıdan indikten sonra Ağustos ayının ortalarına doğru Alanya'mızdaki mahallelerimizde delege seçimleri yapılacak. Toplam 400 delege belirlenecek. Her mahalle kendi delegesini seçecek. Daha sonra ise Genel Merkezimizin vereceği tarihler doğrultusunda hazırlıklarımız bu şekilde devam edecek" dedi. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 12.07.2017 03:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81