Ünlü iş adamı Alanya'ya geliyor

Ünlü iş adamı Alanya'ya geliyor

05 Eylül 2017 Salı 22:12
Ünlü iş adamı Alanya'ya geliyor
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP), okulun ilk gününde ünlü iş adamı Semih Yalman’ı ağırlıyor.
Öğrencilerin akademik ve sosyal gelişiminin yanında, iş hayatında başarılı olmaları için kişisel gelişimlerine de oldukça önem veren Alanya HEP Üniversitesi bu kez akademisyen, iş adamı, algı ve hikaye stratejisti, besteci, yazar, yoga eğitmeni, yönetici ve yelkenci gibi bir çok sıfatıyla adından sıkça söz ettiren Semih Yalman ile bir söyleşi düzenliyor.
Yıllardır yaptığı işlerle oldukça başarılı anılan Semih Yalman, öğrenciler ve Alanya halkıyla buluşmak için 11 Eylül 2017 tarihinde saat 14.00’te Alanya HEP Üniversitesi’nde olacak. Tüm Alanya davetlidir.
SEMİH YALMAN KİMDİR?
Harvard, Emerson ve Hacettepe Üniversiteleri’nden mezun olan ve 3 dil konuşan Semih Yalman, gençlerin hayallerini dinleyerek onlar ve hayalleri arasında köprü olan dünyada tek ve ilk sosyal girişim platformu Dreams Talk’un kurucusudur.
Algı stratejisi kurgusu, gayrı maddi varlık yönetimi, marka değeri oluşumu ve soft power konularında birçok kuruma danışmanlık veren Yalman; algı, marka, bireysel inovasyon ve hayal gücü gelişimi /yönetimi konularında Türkiye ve Dünyada farklı üniversitelerde lisans ve lisansüstü seviyede dersler veren Yalman aynı zamanda algı yönetimi danışmanlığı yapmaktadır.
2016 yılında çıkardığı “Hayal Et Ki Ol” kitabıyla beraber 15 kitap ve 10 müzik albümü olan Yalman aynı zamanda Campaign, Harvard Business Review dergilerinde köşe yazmaktadır.
 
Son Güncelleme: 05.09.2017 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81