Üniversiteside kayıtlar başlıyor

Üniversiteside kayıtlar başlıyor

09 Ağustos 2017 Çarşamba 22:33
Üniversiteside kayıtlar başlıyor
Akdeniz Üniversitesi, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için merkez kampüsü, ilçelerdeki fakülte ve meslek yüksekokullarında öğrenci kayıtları başlıyor. 
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı sonucunda başarılı olarak Akdeniz Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler için kayıt dönemi başlıyor. Yeni kayıt yaptıracak öğrenciler 11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında e-devlet üzerinden kayıtlarını yapabilecek. E-devlet üzerinden kayıt yapamayanlar ise 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında şahsen başvurarak yapabilecekler.
Akdeniz Üniversitesi’ni kazanan öğrencileri tebrik eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, “İdealinizdeki geleceği inşa etmek üzere Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden biri olan Akdeniz Üniversitesi’ni tercih ettiğiniz için sizleri kutluyorum. Sizler eğitim kalitesi, sosyal imkanları ve eşsiz kampüsü ile Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden biri olan Akdeniz Üniversitesi’nde okumanın ayrıcalıklarını her zaman hissedeceksiniz. Hayatınızın en unutulmaz anlarını yaşayacağınız üniversite yolculuğunuzda akademik ve idari tüm ekibimizle daima yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.
 
Son Güncelleme: 09.08.2017 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81