UMUDUNUZU YİTİRMEYİN!

Esnafın sorun, öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Türel, 3 yılda 1.5 milyar liralık yatırıma imza attıklarını belirtti. Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizi ifade eden Türel, “Ancak enseyi karartmamak lazım, umudumuzu yitirmeyeceğiz” dedi.

UMUDUNUZU YİTİRMEYİN!

Esnafın sorun, öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Türel, 3 yılda 1.5 milyar liralık yatırıma imza attıklarını belirtti. Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizi ifade eden Türel, “Ancak enseyi karartmamak lazım, umudumuzu yitirmeyeceğiz” dedi.

27 Kasım 2016 Pazar 23:09
UMUDUNUZU  YİTİRMEYİN!
Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile birlikte "Esnaf ve sanatkarların Büyükşehir Belediyesinden beklentileri, sorunları ve çözüm yolları" temalı Esnaf Çalıştayı düzenledi. Esnafın sorunları, talep ve önerilerinin masaya yatırıldığı çalıştayda, Antalya ve esnafı ilgilendiren proje ve hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Büyükşehir Belediyesi proje ve hizmetlerinin sunumuyla başlayan çalıştayda esnafa seslenen Başkan Menderes Türel, “Hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz bütün eserlerin, bütün hizmetlerin gerçek sahibi sizlersiniz, esnafımız, tüccarımız, Antalya’da yaşayan bütün hemşerimizdir. Geçen yıl ilkini yaptığımız toplantılar bizim için ev ödevi oluyor. Mesai arkadaşlarımızla birlikte sizlerle bir araya gelerek yol haritamızı belirliyoruz ve bu istişare bize de çok büyük katkılar sağlıyor” dedi.

‘ENSEYİ KARARTMAMAK LAZIM’
Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizi ifade eden Türel, “Ancak enseyi karartmamak lazım, umudumuzu yitirmeyeceğiz” dedi. Hükümetin gerekli tedbirleri almaya devam ettiğini belirten Başkan Menderes Türel, turizmde inişli çıkışlı dönemlerin olabileceğini ifade ederek hükümetin aldığı önlemlerin, yurt dışında yürüttüğü tanıtım çalışmaları ile turizm sektöründe daha büyük bir düşüşün önlendiğini dile getirdi.

YATIRIM BÜTÇESİ 1 MİLYARDAN FAZLA
Büyükşehir Belediyesi olarak 3 yılda 1.5 milyar liralık yatırıma imza attıklarını anlatan Başkan Türel, şunları kaydetti: “2013 Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleşen yatırım bütçesi 23 milyon TL idi. Şimdi ise 2017 bütçesinde yatırıma ayırdığımız rakam 1 milyarın üzerinde. İşte bunları sizlerin ekonomiye sağladığı katma değerlerle yapıyoruz. Ekonomimiz güçlü olmasa bunları yapabilir miyiz. İş bilenin kılıç kuşananın. Ekonomi, finans yönetimini iyi bilmezseniz bunları yapamazsanız. Paranızı festivallere harcarsanız, belediyenizi işçi deposu haline getirip gereksiz personele 500 milyon liradan fazla bir maaş öderseniz, o zaman o hizmetler olmaz. İşte şimdi bunlar gerçekleşiyor. O yüzden ekonomimiz maşallah dimdik ayakta.”
Son Güncelleme: 27.11.2016 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81