Ülkücü Yazar Erdoğan imza gününe katıldı

Ülkücü Yazar Erdoğan imza gününe katıldı

06 Eylül 2017 Çarşamba 20:51
Ülkücü Yazar Erdoğan  imza gününe katıldı
MHP Alanya İlçe Teşkilatı'nda, Ülkücü yazar İlhami Erdoğan imza gününe katıldı. Tüm partililerin yoğun ilgi gösterdiği imza günün de Yazar Erdoğan, tüm partililere kitap imzaladı. 
 
Ülkücü yazar İlhami Erdoğan, dün MHP Alanya İlçe Teşkilatı'nda imza gününe katıldı. İmza gününe 23. Dönem MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ile partililer katıldı. İmza öncesi açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, "Ozan İlo mahlaslı İlhami Erdoğan abimiz bugün son çıkan kitapları 'Şu Yalanın Dibi Yok' ve 'Vefa Mostralı' kitaplarının imzası içim MHP İlçe Teşkilatı'nda. Öncelikle ben bu nazik ziyaretleri için kıymetli ozanımıza çok teşekkür ediyorum. Milliyetçi, ülkücü hareketin mensuplarının Yavuz özelliğinin yanında Yunus özelliklerinin de bir timsali olan kalbiyle, gönlüyle şiirler, güzel makaleler yazan eli kalem tutan Taş Medreseli bir ağabeyimiz olarak da kendisiyle de iftihar ediyoruz. Yazdığı eserleriyle milliyetçi, ülkücü hareketin mensuplarına, özellikle yetişmekte olan ülkücü gençliğe ışık tutan bir değerimiz Erdoğan. Bu vesileyle kendilerine bir kez daha hoşgeldiniz diyorum. Bugün burada imza gününde bizi yalnız bırakmayn Yıldız'a, Gündoğdu ve MHP'nin yöneticisi olan yol arkadaşlarıma ve ülkücü hareketin mensuplarına da teşekkür ediyorum" dedi.
'FARKLI GÜNLERDE YİNE GELECEĞİZ'
Erdoğan da, "Yıldız, Gündoğdu ve Türkdoğan yakın ilgi ve alakalarıyla hep benimle birlikte oldular. Bugün de Alanya İlçe Teşkilatı olarak mekanlarını bize açtılar. Böyle bir organizasyona vesile oldular. Çok teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki farklı günlerde daha da geleceğiz. Nasip olursa daha değişik programlar yapacağız" diye konuştu. Daha sonra Erdoğan kitaplarını imzaladı.
Son Güncelleme: 06.09.2017 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81