UKRAYNA MORALİ

Ukrayna’nın Kiev şehrinde düzenlenen Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’na açıldı.

UKRAYNA MORALİ

Ukrayna’nın Kiev şehrinde düzenlenen Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’na açıldı.

29 Mart 2017 Çarşamba 20:40
UKRAYNA MORALİ
Fuara katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, %50 artış beklediklerini belirtip iki direkt uçuş müjdesi verdi. Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun desteği ile kimlikle giriş düzenlemesinin Ukrayna’dan gelen turist sayısını patlatacağını vurguladı.

BİRLİKTE TANITIM YAPIYORLAR
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, ALTİD Başkanı Burhan Sili, ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ve çok sayıda turizmcinin katıldığı  Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kiev Kültür Tanıtma Müşavirliği ile ortak açılan stantta tanıtım çalışmaları yapılıyor.

YÜZDE 50’LİK ARTIŞ BEKLİYORUZ
Fuarda Alanya’ya ilginin yoğun olduğunu ve Ukrayna pazarından yüzde 50’lik bir artış beklediklerini kaydeden Yücel, “Son yılların en iyi fuarlarından biri. 2015’ten sonra bu pazarda her yıl yüzde 50 artışımız var. Bu yıl da şu andaki artış ve rezervasyonlara göre yüzde 50’nin üzerinde artış bekliyoruz. Tercihlerin bölgemize olmasından dolayı çok mutluyuz.” dedi.

GAZİPAŞA’YA SEFERLER BAŞLIYOR
Ukrayna Fuarından Alanya halkına da müjdeli haberler veren Yücel, TAV yetkilileri ile görüştüğünü, 21 Nisan’da Gazipaşa’dan Moskova’ya ve 25 Nisan’da Ukrayna’dan Gazipaşa’ya direkt uçuşların başlatılacağını söyledi. Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik de, Ukrayna’dan bölgeye gelecek turist sayısında patlama yaşanacağını söyledi. Çelik, birlikte çalışmalar yaptıklarını belirterek “Özellikle Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun desteği ile kimlikle ilgili, giriş-çıkışlarla ilgili yapılan düzenleme Ukrayna’dan gelen turist sayısını patlatacak” dedi.
Son Güncelleme: 29.03.2017 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81