Uğur: Tarih yazdık

Uğur: Tarih yazdık

31 Temmuz 2017 Pazartesi 19:12
Uğur:  Tarih yazdık
Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü, Gökbel'de tarih yazdı. Son yılların en başarılı organizasyonuna ev sahipliği yapan Gökbel'de organizasyonun sorunsuz tamamlanmasında en büyük pay belediye çalışanlarının.
Alanya Belediyesi tarafından organize edilen, 13. Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Serkan Kaya konseri, Alanyalılara ve bölge halkına unutulmaz bir haftasonu yaşattı. Cumartesi gecesi Serkan Kaya konseri ve pazar günü gerçekleştirilen yağlı pehlivan güreşleri için hazırlanan tribün, platform ve destek alanlarını Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü koordinasyonunda Belediye çalışanları hazırladı. Spor Müdürlüğü çalışanları, pazar günü güreş müsabakaları ve ödül töreni sonrası organizasyonun anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye Spor Müdürü Levent Uğur, Gökbel'de görev yapan bütün belediye çalışanlarına teşekkür etti. Uğur, "Organizasyonun eksiksiz ve sorunsuz tamamlanması için arkadaşlarımız elinden geleni yaptı. Binlerce kişinin aynı anda misafir edildiği bir organizasyonda elbette aksaklık olmuştur. Bunda da halkımızın anlayışına sığınıyoruz. Ancak şu bilinmelidir ki biz Alanya Belediyesi olarak, bütün imkanlarımızda seferber olduk ve Gökbel'e gelen herkesin iyi vakit geçirmesini sağlamaya çalıştık. Burada özveri ile çalışan ekip arkadaşlarımızı kutluyor teşekkür ediyorum" dedi. 
Son Güncelleme: 31.07.2017 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81