TURSAF FUARDAN FUARA KOŞUYOR

Hız vermeden çalışmalarına devam eden TURSAF’ın şimdiki durağı ise İstanbul’da gerçekleştirilen 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi oldu.

TURSAF FUARDAN FUARA KOŞUYOR

Hız vermeden çalışmalarına devam eden TURSAF’ın şimdiki durağı ise İstanbul’da gerçekleştirilen 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi oldu.

29 Kasım 2017 Çarşamba 19:13
TURSAF FUARDAN FUARA KOŞUYOR
 
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu(SADEFE) tarafından gerçekleştirilen Sadefe Sağlık Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi büyük bir katılımla gerçekleştirildi. İstanbul’da gerçekleştirilen sağlık ve bakım turizmi sempozyumunun açılış konuşmasını ise Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu (TURSAF) Genel Başkanı Dr. Tevfik Yazan gerçekleştirdi. Dr. Tevfik Yazan katılımcılara Türkiye’nin Sağlık Bakım Turizmi Politikaları hakkında bilgi verdi. TURSAF Genel Başkanı Dr. Tevfik Yazan;” sağlık turizmi büyük bir ivme kazanmıştır. Geleceğin ve bugünün en büyük yatırımı olan sağlık turizmine, devletimizin politikaları çerçevesinde bizler önem vermekte, ülkemizin bu sektörde hak ettiği payı alması içinse çalışmalar yapmaktayız.3. yaş Geriatri Turizmi de bizler için en önemli olan turizm sektörlerinden birisidir. Yaşlı vatandaşlar büyüyen bir piyasayı temsil eder. Turizmde sezonları dengeleyebilirler. Yaşlıların uluslararası yerler dahil olmak üzere daha yüksek seyahat eğilimi bulunmaktadır. TURSAF olarak doğrultuda etkin ve hızlı hasta akışını sağlamak ,kalifiye eleman yetiştirmek, istihdama katkı sağlamak adına bir takım projeler hazırlamaktayız ”dedi. 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi ‘nde aynı zamanda TURSAF üyesi Prof. Dr. Hülya Harutoğlu , Prof. Dr. Haydar Sur, Bursa Sağlık Turizmi Derneği Temsilcisi Çiğdem Atılmış’da bir sunum gerçekleştirerek güne damgalarını vurdular.
 
Son Güncelleme: 29.11.2017 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81