TURSAF DOPİNGİ

TURSAF DOPİNGİ

14 Ağustos 2017 Pazartesi 20:00
 TURSAF  DOPİNGİ
Alanya'nın sağlık turizmi pastasından daha fazla pay alabilmesi için büyük bir çalışma içine girdiklerini söyleyen TURSAF Genel Başkanı Tevfik Yazan, "Sağlık turizminde 500 milyar dolar harcama var. Bu pastadan payımızı almak için ALKÜ ile işbirliği yaparak Sağlık Turizmi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni açacağız" dedi.
 
500 MİLYOR DOLAR
Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu (TURSAF) temsilcileri ile akademisyenlerin bir araya geldiği çalıştay Samsun'da düzenlendi. Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Tevfik Yazan'ın Kurucu Genel Başkanlığını yaptığı TURSAF çatısı altında bulunan gerçekleştirilen çalıştayda dernek temsilcileri ve akademisyenler bir araya geldi. Son bir yılda dünyada 30 milyon insanın derdine şifa aramak için seyahat ettiğine dikkat çeken Yazan, "Bu sektörde yılda 500 milyar dolarlık harcama var" dedi.
ALANYA PAYINI ALACAK
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi de olan Yazan, "Alanya sağlık turizminde yükselen bir yıldızdır. Çok yakın bir gelecekte ise herkes tarafından tanınan, dünya turizminde hakkettiği  payı alan bir turizim bölgesi olacak. TURSAF olarak Alanya'nın sağlık turizminde hakkettiği payı alabilmesi için bakanlığımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışmaktayız. Sağlık turizminde meslek eğitim modülünün oluşturulması için ALKÜ öğretim üyeleri tarafından yapılan çalışmalar çalıştayda değerlendirildi. Bunun sonucunda Sağlık Turizmi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin TURSAF ve ALKÜ işbirliğinde Alanya’da kurulmasına karar verildi" şeklinde konuştu. 
Son Güncelleme: 14.08.2017 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81