TÜROB'tan jet gibi destek

TÜROB Başkanı Timur Bayındır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurtdışındaki vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak 'komşunu da al gel' kampanyası başlatmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

TÜROB'tan jet gibi destek

TÜROB Başkanı Timur Bayındır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurtdışındaki vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak 'komşunu da al gel' kampanyası başlatmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

02 Şubat 2017 Perşembe 21:03
TÜROB'tan jet gibi destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yurtdışındaki vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak 'komşunu da al gel' kampanyası başlatması Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) tarafından memnuniyetle karşılandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'deki buluşmaya TÜROB üst yönetimi de katılırken, TÜROB Başkanı Timur Bayındır, bu tür bir kampanyanın olumlu olacağına, yurtdışındaki Türklerin turizm açısından önemli bir potansiyeli bulunduğuna dikkat çekti. Bayındır, sektör olarak bu konuda gerçekleştirilecek her türlü uygulamaya destek olacaklarını dile getirdi.
TURİZMCİ BİR DANIŞMAN FAYDALI OLUR
Bayındır, bu tip kampanyalarım olumlu olduğunu, ancak sektörün içinde bulunduğu sıkıntıları aşabilmek için başka destekler de bekledilerini ifade etti. Türkiye, uluslararası arenada imaj ve itibar yönetimini acele devreye sokması gerektiğini belirten Bayındır, turizm sektöründen bir profesyonelin bu dönemde Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığı görevine getirilmesinin, sektördeki gelişmelerin ve sektör örgütlerinin de dahil edilmesi ile yapılacak çalışmaların doğrudan planlamasına katkı sağlayacağını vurguladı. Bayındır, sektörümüzde faaliyet gösteren işletmelerin SGK primlerinin en az 1 yıl ertelenmesi, primlerin yüzde 50'sinin İşsizlik Fonu, İŞKUR veya Hazine tarafından karşılanması sağlanması ve banka kredileri konusundaki sorunların çözüme kavuşturulması gerektiğini kaydetti. Bayındır, sektörde yaşanan olumsuz gelişmelerin tüm ülkeyi etkilediği göz önüne alınarak, açıklanan/açıklanacak desteklerin coğrafi bölge belirtilmeksizin tüm ülkemizi kapsamasının önemli olduğunu belirtti.
Son Güncelleme: 02.02.2017 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81