Terörü lanetliyoruz

Terörü lanetliyoruz

11 Aralık 2016 Pazar 21:25
Terörü lanetliyoruz
38 ŞEHİDİMİZ VAR, 155 YARALI
İstanbul Beşiktaş’ta Vodafone Arena yakınında meydana gelen patlamalar ülkeyi yasa boğdu. Patlamalarda 30'u polis 7'si sivil, 1'i kimliği tespit edilememiş 38 kişi şehit olduğu, yaralananların sayısı ise 155 olarak açıklandı. Patlamanın ardından yapılan araştırmalar ışığında alçak saldırıda kendini patlatan teröristin görüntüleri de ortaya çıktı. Alçak saldırıyı terör örgütü PKK’nın kolu olan TAK üstlendi.

MİSLİYLE KARŞILIĞINI BULACAK
Saldırıya ülkemizden ve dünyadan tepkiler yükseldi. İstanbul’daki şehit olan polislerin cenaze törenine katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu “Ülkemize yönelen tüm alçak plan ve hesaplar, milletimizin birliği, devletimizin kararlılığıyla misliyle karşılığını bulacak. Başımız sağolsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bayrağımıza, vatanımıza canları pahasına sahip çıkan Kahraman Polislerimizin, Emniyet Teşkilatımızın başı sağolsun. Polisimin yanındayım” açıklamasını yaptı.

KAHRAMANLARIN YANINDAYIZ
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu da saldırının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek polis memurlarına başsağlığı diledi. Polisin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Berberoğlu, “Bu terör örgütlerinin hepsi, ülkemizi kaosa sürükleyip parçalamak için dış mihraklar tarafından oluşturulan, beslenen maşadır. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz, geleceğimiz için bugün ve her zaman canını feda etmekten kaçınmayan kahramanlarımızın yanındayız” dedi.

YENİ COŞKUNLAR YETİŞİYOR
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu da Mevlid Kandili dolayısıyla lokma dağıtıp şehitlerin mezarlarını ziyaret ettiler. Mezarları başında şehitlere dua okuyan Gündoğdu, Şehit Polis Coşkun Nazilli'nin annesinin elini öperek “Yeni Coşkunlar emin ellerde yetişiyor, gözünüz arkada kalmasın anacığım. Her zaman yanınızdayız. Tüm ülkücüler sizin evlatlarınız” dedi. Türdoğan ise “Bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin kandilleri sönecek Türkiye asla diz çökmeyecektir” dedi.

AGC TAZİYEYE GİDECEK
TGF Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim  de “Bu aşağılık saldırıları yapanlar şunu iyi bilmelidir ki, hain amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar” diyerek başsağlığı diledi. Öte yandan, AGC Yönetim Kurulu bugün saat 13.30'da taziye için Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne ziyarette bulunacak.
Son Güncelleme: 11.12.2016 21:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81