Türkiye'de tatil Kırım'dan daha ucuz

Türkiye'de iki kişi için iyi bir otelde tatil yapmanın günlük maliyeti 6 - 8 bin Ruble iken, Kırım'da 10 - 12 bin Ruble arasında.

Türkiye'de tatil Kırım'dan daha ucuz

Türkiye'de iki kişi için iyi bir otelde tatil yapmanın günlük maliyeti 6 - 8 bin Ruble iken, Kırım'da 10 - 12 bin Ruble arasında.

22 Ocak 2017 Pazar 21:20
Türkiye'de tatil  Kırım'dan daha ucuz


Kırım, bu yıl 6 milyon turist ağırlama planları yaparken, "daha kaliteli ve daha ucuz" Türk otelleri ile rekabetin güçlüğüne işaret ediliyor. Turkrus.com'un haberine göre Rus uzmanlar, "Potansiyel Rusyalı tatilciler, daha uygun olan Türk otellerinin sunduğu teklifleri değerlendiriyor" diyor. Rus vatandaşları için Türkiye'de 4 ya da 5 yıldızlı bir otelde "her şey dahil" sisteminde tatil, Yalta'da aynı seviyedeki bir otelde yapılacak tatile kıyasla yüzde 20 daha ucuz.
Türkiye'de iki kişi için iyi bir otelde tatil yapmanın günlük maliyeti 6 - 8 bin Ruble iken, Kırım'da 10 - 12 bin Ruble arasında. "Türkiye'de her tatil beldesinde 40 civarında 4 - 5 yıldızlı otel var ve bu oteller sıkı bir rekabet içinde, örneğin Yalta'da ise bu sayı 10" diyen Kırım Turizm Bakanlığı yetkilisi Lyudmila Babiy'e göre iki ülkenin fiyatları arasındaki fark buradan kaynaklanıyor. Babiy, önümüzdeki yaz sezonunun charter uçuşlarına getirilen yasağın kalkmasından sonraki ilk sezon olmasının da Türkiye'nin fiyat kırma politikasında etkili olduğu düşüncesinde.
Son Güncelleme: 22.01.2017 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81