Türkiye birincisi Alanya'dan çıktı

Türkiye birincisi Alanya'dan çıktı

28 Kasım 2017 Salı 20:11
Türkiye birincisi  Alanya'dan çıktı
Dünyadaki Thomas Cook’un Sunprime konsept tesislerinde konaklayan konukların, özgürce yaptığı NPS ölçümleri sonucunda dünya ikinciliği ve Türkiye birinciliği ödülü Alanya’ya geldi.
 
 
Alanya’da bulunan Sunpark Oteller grubunun Adult Only üst segment misafir profiline hitap eden tesisi Sunprime Alanya Beach Otel, dünyanın önde gelen tur operatörlerinden Thomas Cook tarafından ‘Second Best Ouality Performance Summer 2017’  ödülü ile taçlandırıldı.
Sunpark Oteller grubunun 30.yılını kutladığı 2017 yılında; hizmet kalitesinden ödün vermeden, zorlu geçen 2017 sezonuna rağmen, Sunpark Otelleri’ni destekleyen ve bölgeyi destekleyen, misafirlerine ekstra teşekkürlerini sunmak için Türk mutfağı ve şaraplarını dünyaya tanıtmak,  Sunpark ailesinin bir üyesi olduklarını hissettirmek için ‘Sunpark Loyalty’ projesini hayata geçirip, sadık misafir memnuniyet oranını en üst seviyelere çıkartarak bu ödüle layık görülmüştür. 
Stockholm’de düzenlenen ödül töreninde, Sunpark Otelleri Genel Koordinatörü Ekrem Curnal  ödülü, çalışma arkadaşları ve yönetim kurulu  adına alarak  bu başarıyı, güler yüzlü personeline ve servis kalitesine borçlu olduklarını, 'En iyi kalite performansı' ödülünü dünyada sayılı otellerin aldığını belirterek “Bu ödül misafir  memnuniyeti ve lüks konseptiyle öne çıkan otellere verilir, otellerimiz daha önce de birçok konsept ödülü almıştı. Her zaman olduğu gibi 2018 yılında da önceliğimiz; misafir memnuniyeti ve hizmet kalitesinin en üst seviyede tutulması ve tüm misafirlerimizin ‘Mutlu Hatıralarla’ ülkemizden ayrılmasıdır. Bu ödülde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, misafirlerimize ve Thomas Cook Northen Europe takımına tekrar tekrar teşekkür ederim” dedi.
 
Son Güncelleme: 28.11.2017 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81