Türkdoğan ile istişare yaptı

Türkdoğan ile istişare yaptı

17 Temmuz 2017 Pazartesi 21:00
Türkdoğan ile  istişare yaptı
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Mustafa Tuna'yı makamında ağırladı. Başkan Türkdoğan, "Hakkın yolunda, milletin yanındayız" dedi. 
 
Alanya Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Mustafa Tuna, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ı ziyaret etti. Alanya siyasetinin yanı sıra ülke gündemi ve belediye çalışmalarıyla ilgili gerçekleştirilen sohbetle ilgili konuşan Türkdoğan, "Alanya Belediye Meclisimizde MHP Grup Sözcüsümüz Mustafa Tuna ile İlçe Teşkilatımızda değerlendirmelerde bulunduk. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Hakkın yolunda, milletin yanındayız" dedi. - Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 17.07.2017 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81