Türk Kızılayı kurban hisse bedellerini açıkladı

Türk Kızılayı kurban hisse bedellerini açıkladı

18 Ağustos 2017 Cuma 19:33
Türk Kızılayı kurban  hisse bedellerini açıkladı
Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, “Yurt içi hisse bedelimiz geçen sene 740 liraydı, bu sene 735 lira olarak belirlendi. Kızılay kurbanda enflasyonun belini kırdı. Yurt dışı kurban hisse bedelimiz de 500 lira olarak belirlendi" dedi.
Türk Kızılayı, ’Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün’ sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında, Et ve Süt Kurumu Sincan Kombinası’nda gerçekleştirdiği kesim ve konserveleme işlemlerine dair tüm süreçleri basın mensuplarıyla paylaştı. Kınık, Kızılay'ın yurt içerisinde yapmış olduğu kurban organizasyonu ve kurban modeliyle ilgili bilgi verdi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile kurban maliyetlerini düşürmek için görüşmeler yaptıklarını söyleyen Kınık, konuşmasına şöyle devam etti:
“Maliyetlerimizi nasıl düşürülebiliriz? diye Sayın Tarım Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba’nın bu sene bizden bir ricası oldu. ‘Bu kurban fiyatlarını, hisse fiyatlarını arttırmasak, mümkünse aşağı çekebilsek’ dedi. 'Bu sonuçta size bağlı' dedim. Maliyetlerimizi düşürebilecek bir takım yollar bulabilirsek bunu yapabiliriz. Karşılıklı çalıştık günlerce çalıştık. Yurt içi hisse bedelimiz geçen sene 740 liraydı, bu sene 735 lira olarak belirlendi. Kızılay kurbanda enflasyonun belini kırdı. Yurt dışı kurban hisse bedelimiz de 500 lira olarak belirlendi. Kurban ibadetlerini yerine getirmek isteyen insanlarımız 735 lira yurt içi hisse bedeliyle hayırlarını yapabilirler. Yurt dışında 500 lira hisse bedelleriyle bu bağışlarını yapabilirler.”
 
Son Güncelleme: 18.08.2017 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81