Turizmin nasıl geçtiği ortada

Turizmin nasıl geçtiği ortada

18 Ağustos 2017 Cuma 19:33
Turizmin nasıl  geçtiği ortada
Fuğla bölgesinde 3 gündür su olmaması nedeniyle Gökhan Sipahioğlu yetkilileri göreve davet etti.
 
Alanya'nın Türler Mahallesi'nde bulunan Fuğla mevkinde 3 gündür sular kesik. 16 Ağustos Çarşamba günü kesilen sular halen gelmedi. Bölgede bulunan birçok otel ve işyeri su yüzünden büyük sıkıntı çekiyor. Bölge halkının sorununu dile getiren Alanya Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu, ASAT yetkililerine sitem etti. Sipahioğlu, "Turizmin nasıl geçtiği ortada. ASAT yetkililerinin 3 gündür turizm bölgesi Fuğla'ya neden su vermediğini merak ediyorum." dedi.
"BİDON TAŞIMACILIĞI"
Alanya'nın bir çok bölgesinde aynı şekilde uzun süreli su kesintileri yaşandığını dile getiren Sipahioğlu, turizmin önemli noktalarından olan bir çok otel ve işyeri bulunan Fuğla'da suların neden olmadığı ile ilgili bir bilgi alamadıklarını söyledi. Sipahioğlu, "Fuğla'da bidon taşımacılığı başladı." şeklinde konuştu ve yetkilileri göreve davet etti.
 
Son Güncelleme: 18.08.2017 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81