Yağmalanmış otel, 96 milyon liraya icradan satılık

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Naturland Eko Park ve Resort Otel, 96.5 milyon liraya icradan satışa çıkarıldı.

Yağmalanmış otel, 96 milyon liraya icradan satılık

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Naturland Eko Park ve Resort Otel, 96.5 milyon liraya icradan satışa çıkarıldı.

18 Ocak 2020 Cumartesi 02:53
Yağmalanmış otel, 96 milyon liraya icradan satılık

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü, Çamyuva’da bulunan Naturland Eko Park ve Resort Otel isimli tesis 96 milyon 559 bin liraya icradan satış çıkardı.
19 YILI AŞKIN TAHSİS SÜRESİ VAR

117 oda, 16 suit ve 2 adet kral dairesi olmak üzere 135 odadan oluşan tesiste, toplam 290 yatak bulunuyor. 1989 yılında 49 yıllığına tahsis edilen tesisin bulunduğu arazinin kalan tahsis süresi ise 19 yıl 10 ay.
TESİS TAMAMEN YAĞMALANMIŞ
İlanda otelle ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda, tesiste bulunan maddi değer taşıyan her şeyi taşan edilip götürüldüğü, sökülmeyen şeylerin ise kullanılamaz hale getirildiği belirtiliyor. Raporda ‘’Tesis tamamen terkedilmiş ve tamamen yağmalanmış haldedir. Daha önceki bilirkişi raporlarında varlığından söz edilen farklı güçlerde 4 adet dağıtım transformatörü ve 4 adet diesel jeneratör yerinde görülememiştir. Açık tip OG şalt tesislerinde olması gereken bakırdan mamul baralar sökülmüştür. Alçak gerilim ana panoları ve kalın kesitli AG kabloları sökülmüştür. Ekonomik hurda değeri olan, sökülmesi kolay malzemeler (klima, klima bakır borusu, su armatürleri, kısmen görünürdeki elektrik kabloları, transformatör ve jeneratör, bakır baralar vb.) tesisten alınmıştır. Mekanik merkezler ve tesisatları harap, iş görmez haldedir. Elektrik tesisatlarına ilişkin her hangi bir ekonomik değeri bulunmamaktadır.’’ ifadeleri kullanıldı. Tesisin satışı için ilk ihale 18 Mart 2020’de saat 10.00’da, ikinci ihale ise 14 Nisan 2020 tarihinde aynı saatte yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81