Türkiye satışları başladı

Rus hükümetinin 1 Ağustos'tan itibaren İstanbul ve Ankara, 10 Ağustos'tan itibaren ise Antalya, Dalaman ve Bodrum'a dönük tarifeli ve charter uçuşlara izin vermesinin ardından tur operatörleri harekete geçti

Türkiye satışları başladı

Rus hükümetinin 1 Ağustos'tan itibaren İstanbul ve Ankara, 10 Ağustos'tan itibaren ise Antalya, Dalaman ve Bodrum'a dönük tarifeli ve charter uçuşlara izin vermesinin ardından tur operatörleri harekete geçti

25 Temmuz 2020 Cumartesi 11:48
Türkiye satışları başladı

Rus tur operatörleri, Rusya ile Türkiye arasında uçuşlara izin verilmesinin ardından, cazip fiyatlarla Türkiye tatili satışına başladı. Çoğu 10 Ağustos’ta başlayacak Antalya, Bodrum ve Dalaman uçuşları için hazırlıklar son sürat devam ediyor.

FİYATLAR 51 BİN RUBLEDEN BAŞLIYOR

Türkiye tatil ürünlerini satmaya başlayan Rusya pazar lideri Anex Tour, 10 Ağustos hareketli Antalya paket turlarını (iki kişi bir hafta, her şey dahil) 51 bin rubleden (713 dolar) başlayan fiyatlarla satışa sundu. Azur Air ise, ''10 Ağustos'tan itibaren Antalya, Bodrum ve Dalaman uçuşların başlayacağız. Konuyla ilgili Sivil Havacılık Kurumu'nun uluslararası uçuşların başlaması ile ilgili yönergesini bekliyoruz.'' açıklamasını yaptı. Coral Travel da Türkiye satışlarına başladı. Şirketten yapılan açıklamada, 10 Ağustos kalkışlı iki kişi bir hafta 3 yıldızlı otel konaklamalı tatil paketinin 51 bin rubleden satışa sunulduğu kaydedildi. Intourist ise, 1 Ağustos'ta İstanbul operasyonlarına başlayacağını, 10 Ağustos'ta ise Antalya ile devam edeceğini duyurdu. Şirketin verdiği bilgiye göre, 4 yıldızlı otelde iki kişi bir hafa her şey dahil konaklamayı kapsayan paket turun fiyatı 56.6 bin rubleden (791 dolar) başlıyor. TUI Rusya ise 1 Antalya operasyonlarına 1 Ağustos'tan itibaren İstanbul aktarmalı olarak başlıyacağını açıkladı. Tez Tour ise Türkiye yaz programını Moskova ve bölgesel şehirlerden yapacağı charter ve tarifeli operasyonlarla başlatacağını açıkladı. Tez Tour, üç kişilik ailenin (iki yetişkin ve 12 yaşına kadar çocuk) 4 yıldızlı her şey dahil otelde bir hafta konaklamasını içeren tatil paketi 76 bin 300 rubleden başlayan fiyatlarla (1.067 dolar) satışa sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81