'Thomas Cook' geri dönüyor

İflas sonrası Thomas Cook'un markalarını satın alan Fosun, şirketi online tur operatörü olarak yeniden faaliyete geçiriyor

'Thomas Cook' geri dönüyor

İflas sonrası Thomas Cook'un markalarını satın alan Fosun, şirketi online tur operatörü olarak yeniden faaliyete geçiriyor

21 Ocak 2020 Salı 17:20
'Thomas Cook' geri dönüyor

Geçtiğimiz yılın eylül ayında iflas eden Thomas Cook'un markalarını kasım ayında 11 milyon pounda satın alan Çinli yatırım şirketi Fosun, Thomas Cook'u yeniden ayağa kaldırıyor. İflastan önce yüzde 18 ile Thomas Cook'un en büyük hissedarı olan Fosun'un Thomas Cook'u online tur operatörü olarak yeniden faaliyete geçireceği belirtiliyor.
ESKİ THOMAS COOK ÇALIŞANLARINI İŞE ALDI

Times'ta yer alan habere göre Fosun bu amaçla, özellikle teknoloji ağırlıklı çalışan, pek çok eski Thomas Cook çalışanını işe aldı. Thomas Cook'u tamamen bir dijital seyahat şirketi olarak yeniden konumlandıracağını açıklayan Fosun, şirketin eski strateji ve teknoloji direktörü Alan French, eski finans müdürü Raj Sharma ve eski e-ticaret ve satış müdürü Phil Gardner'i işe aldı.
TEMMUZDA FAALİYETE GEÇECEK
Fosun'un yakında ATOL lisansı için İngiliz Sivil Havacılık Kurumu'na (CAA) müracaat edeceği ve temmuz ayında şirketin yeniden faaliyete geçeceği ifade edildi. 

Anahtar Kelimeler:
TurizmThomas CookFosun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81