Rusya'dan güzel haberler

Rus tur operatörleri, 2020 yılı yaz sezonu için Antalya’ya yönelik hem kapasite artışına, hem de Rusya’dan Antalya’ya yönelik uçuş noktalarında artışa gitti

Rusya'dan güzel haberler

Rus tur operatörleri, 2020 yılı yaz sezonu için Antalya’ya yönelik hem kapasite artışına, hem de Rusya’dan Antalya’ya yönelik uçuş noktalarında artışa gitti

25 Ocak 2020 Cumartesi 00:19
Rusya'dan güzel haberler

Rus tur operatörlerinin temsilcileri 2020 yaz dönemi için Antalya’ya yönelik uçuş, tur ve tatil programlarındaki değişiklikleri paylaştı. Rus operatörlerinin birçoğu 2020 yaz dönemi için hem koltuk kapasitelerini hem de Antalya’ya düzenledikleri uçuşlara yönelik noktaları arttırma kararı aldı.
ANEX TOUR RUSYA’NIN 41 NOKTASINDAN ANTALYA’YA UÇACAK
Bu kapsamda Anex Tour, uçuş programına Saratov, Vladikavkaz ve Vladivostok kentlerinde oluşan talep artışının sonrasında bu kentleri de uçuş noktaları arasına ekledi. Bu kararın ardından Anex Tour Rusya’nın 41 noktasından Antalya’ya uçuş düzenleyecek.
TUI RUSSIA UÇUŞ NOKTALARINA 
RUSYA’NIN 17 YENİ KENTİNİ EKLEDİ 
TUI Russia da 2019 yılının yaz sezonunda Rusya’nın 20 kentinden gerçekleştirdiği Antalya uçuşları için 17 yeni noktayı daha ekleyecek. Bu kentler arasında Arkhangelsk, Astrahan, Barnaul, Vladikavkaz, Volgograd, Irkutsk, Kemerovo, Magnitogorsk, Murmansk, Omsk, Orenburg, Saratov, Surgut, Syktyvkar haftanın her günü olmak üzere; Tomsk, Ulyanovsk ve Khabarovsk (bu üç noktadan her iki haftada bir uçuş düzenlenecek) yer alacak. Bunun yanı sıra TUI Russia, 2020 yılının yaz sezonunda Moskova’dan Antalya’ya seyahat edecekler için Ural Airlines, S7 ve Azur Air’in yanı sıra haftanın her günü düzenleyeceği uçuşlarıyla Onur Air opsiyonunu da sunacak. Onur Air, Moskova uçuşlarını Sheremetyevo Havalimanı’ndan gerçekleştirecek.
TEZ TOUR SON AŞAMADA

Russian Travel Digest’ın haberine göre; 2020 yaz sezonu için Antalya’ya yönelik uçuş programını oluşturan Tez Tour ise son aşamaya yaklaştı.
Tez Tour Halkla İlişkiler Departmanı Direktörü Svetlana Baranova; “Ortalama olarak tatil bölgelerine yönelik uçuşlarının kapasitesini iki kat arttıracaklarını; tarifeli ve charter uçuşlarla Rusya’nın 18 kentinden uçuş imkanıyla Türkiye için tatil paketi sunacaklarını” belirtti.
INTOURIST KESİN KARARINI AY 
SONUNDA AÇIKLAYACAK    
Rusya’nın önde gelen tur operatörlerinden Intourist; ise 2020 yaz sezonu için henüz geçen seneki programında herhangi bir değişikliğe gitmedi.
Intourist İcra Direktörü Sergey Tolchin; yaptığı açıklamada, “Ocak ayının sonuna doğru uçuş programının genişletilmesine gerek olup olmadığına karar vereceğiz. Şimdilik Antalya’ya yönelik uçuşların Rusya’nın 13 noktasından Red Wings havayolu firması ile gerçekleştirilmesi planlanıyor” dedi.
BIBLIO GLOBUS’DA ŞİMDİLİK DEĞİŞİKLİK YOK
Bir diğer Rus tur operatörü Biblio-Globus da 2020 yaz sezonu için Antalya uçuş programında herhangi bir değişikliğe gitmedi.

Anahtar Kelimeler:
RusyaTurizmAnex
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81