Rus ve Ukraynalı dostlar iyi bilir

Rus ve Ukraynalı dostlar iyi bilir

29 Mayıs 2017 Pazartesi 22:34
Rus ve Ukraynalı  dostlar iyi bilir
Türkiye'nin en büyük MICE operatörlerinden Inventum Global ile Hindistan EEMA işbirliğiyle Hindistan'dan 100'ün üzerinde düğün acentesi CEO'su ve üst düzey yöneticisi Antalya'da buluştu. Antalya Valisi Münir Karaoğlu, Antalya’nın dünyada en çok bilinen turizm destinasyonlarından birisi olduğunu vurgulayarak “Rus ve Ukraynalı dostlarımız Antalya’yı çok iyi bilirler” dedi. 
 
Dünyanın dört bir yanından düğün ve MICE sektörünün en önemli temsilcilerinin bir araya geldiği “Inventum Global Workshop”, Antalya’da başladı. Türkiye’nin en büyük MICE operatörlerinden olan Inventum Global ile Hindistan’ın Etkinlik ve Eğlence Yönetimi Birliği (EEMA) iş birliği ile düzenlenen ve 4 gün sürecek olan ‘Inventum Global Workshop’, Hindistan, Rusya ve Ukrayna’dan 100’ün üzerinde etkinlik ve MICE acentelerinin katılımı ile Antalya’nın Serik ilçesi Belek turizm merkezinde başladı. ‘Inventum Global Workshop’, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikret Ataoğlu, Antalya Valisi Münir Karaoğlu, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Inventum Global’in Yönetici Ortağı Bünyat Özpak, EEMA Başkanı Sabbas Joseph, Rixos Premium Belek Genel Müdürü Özgür Çinkılıç, Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar’ın açılış konuşmaları ile başladı.
‘ANTALYA’ DA TURİZMİN TÜM 
KOLLARINDA HİZMET VERİYORUZ’
Antalya’nın eğlence, spor ve sağlık turizmi hakkında bilgiler veren Antalya Valisi Münir Karaoğlu, "Antalya dünyada en çok bilinen turizm destinasyonlarından biridir. Rus ve Ukraynalı dostlarımız Antalya’yı çok iyi bilirler. Antalya’ da turizmin tüm kollarında hizmet veriyoruz. MICE, sağlık ve spor turizminde önemli büyük işlere imza attı. G20 ve B20 Zirvesi, Nato Dış İşleri Bakanları Zirvesi ve EXPO gibi büyük organizasyonlara imza attık. Antalya organizasyon etkinlik alanında çok başarılı, Hint düğünlerini de sorunsuz şekilde gerçekleştireceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Vali Karaloğlu, "Antalya 650 kilometrelik Akdeniz'deki sahili ile bu sahil boyunca 404 tane 5 yıldızlı otel ve tatil köyü, 280 tane 4 yıldızlı oteli ve 650 bin yatak kapasitesiyle hem Türkiye’nin hem de dünyanın çok gözde bir merkezidir. Antalya sadece kaliteli otelleriyle değil, çok iyi yetişmiş kalifiye hizmet gücüyle de sunduğu hizmet kalitesiyle de eşsizdir. Antalya konaklamanın dışında özellikle spor turizmi noktasında da çok önemli avantajları barındırmaktadır. Antalya’da yaklaşık 210 tane turizm tesislerinde futbol sahası, 180 tane tenis kortu, 18 dünya çapında golf sahası, 10 golf kulübü ve 54 olimpik branşların gelip kamplarını yapabileceği çok önemli spor merkezleriyle de donanmış önemli bir turizm merkezidir. Bunun yanında Antalya sağlık turizminde de dünyada isminden söz ettiren, özellikle organ nakli ve kanser tedavisi gibi çok önemli sağlık problemlerinin çözümü noktasında da önemli avantajları olan bir destinasyondur. Kongre turizmi, kültür ve tarih turizmi açısından da Antalya önemli bir merkezdir. Antalya’da bugün 888 koruma altına alınmış arkeolojik ve tarihi mekanla 100 ün üzerinde arkeolojik kazı yapılan antik şehir olarak iyi bir konumdadır. Son yıllarda Antalya’da çok önemli organizasyonlar yaptık" dedi.
 
Son Güncelleme: 29.05.2017 22:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81