Rus tur operatörü tüm operasyonlarını durdurdu

Rusya'da faaliyet gösteren tur operatörü Rainbow Travel tüm operasyonlarını durdurduğunu açıkladı.

Rus tur operatörü tüm operasyonlarını durdurdu

Rusya'da faaliyet gösteren tur operatörü Rainbow Travel tüm operasyonlarını durdurduğunu açıkladı.

11 Haziran 2018 Pazartesi 21:42
Rus tur operatörü tüm  operasyonlarını durdurdu

Rainbow Travel 10 Haziran itibariyle tüm operasyonlarını durdurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, 10 Haziran öncesi tatile gönderilen tüm müşterilerin ülkelerine geri döndürüleceği belirtildi.
Rainbow Travel'ın söz konusu durumu çalıştığı otellere ve acentelere bildirdiği nelirtilirken, tatilde olan müşterilerin dönüşlerinin başka tur operatörleri tarafından yapılcağı belirtildi.

Yapılan değerlendirelerde, Rainbow Travel'ın en az 1.500 ileri tarihli rezervasyonunun bulunduğu kaydedildi.
Şirketin Müdürü  Alexan Mkrtchyan, müşterilerinin konakladığı otellerle görüştüklerini ve tüm ödemeleri yaptıklarını kaydetti. Mkrtchyan, "Yolcularımızın dönüş biletlerini ise diğer tur operatörlerinin charterlarından alacağız." dedi. Rianbow Travel'ın operasyonlarını neden durdurduğuna ilişkin açıklama yapılmasa da, en önemli nedenin mayıs ayındaki zayıf Türkiye satışları olduğu belirtiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81