Otelcilere uyarı: Ani kararlar alıp yanlış işler yapmamalıyız

TÜROFED Başkanı Osman Ayık ve AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, Suriye geriliminin sektöre etkileri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Otelcilere uyarı: Ani kararlar alıp yanlış işler yapmamalıyız

TÜROFED Başkanı Osman Ayık ve AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, Suriye geriliminin sektöre etkileri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

17 Nisan 2018 Salı 22:08
Otelcilere uyarı: Ani kararlar  alıp yanlış işler yapmamalıyız

ABD, İngiltere ve Fransa'nın kimyasal silah bahanesiyle Suriye'ye saldırması bölgede bir kez daha tansiyonu yükseltti. AKTOB Başkanı Erkan Yağcı ve TÜROFED Başkanı Osman Ayık, yükselen gerilimin turizme etkilerini değerlendirdi.
YAĞCI: SEKTÖR DUYARLI OLMALI

Konuyla ilgili olarak değerlendirme yapan AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, Türkiye'nin soğukkanlı bir politika izlemesi gerektiğine dikkat çekti. Türkiye'nin bulunduğu bölgede sürekli Suriye bağlantılı gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Yağcı, sektörün duyarlı olması ve ani kararlar alarak yanlış işler yapmaması gerektiğine işaret etti. 
AYIK: SURİYE'DEKİ TANSİYON KAYGILARI ARTTIRDI
TÜROFED Başkanı Osman Ayık ise sektörün kavgayı, savaşı ve gerilimi kaldırmadığını belirtti. Suriye'de yükselen tansiyonun gelecekle ilgili kaygıyı arttırdığına işaret eden Ayık, Türkiye'nin yakın bölgesindeki tansiyonun düşmesi ile birlikte 2018 sezonunun parlak bir şekilde geçeceğini savundu. Ayık, sektör bileşenlerinin birlikte hareket ederek bu sorunun da üstesinden geleceklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81