Lüks gemiden inen turistler Mehter Takımı'yla karşılandı

Lüks gemiden inen turistler Mehter Takımı'yla karşılandı

19 Haziran 2017 Pazartesi 23:22
Lüks gemiden inen turistler  Mehter Takımı'yla karşılandı
Lüblan'ın başkenti Beyrut'tan yola çıkan Panama bandıralı Orient Queen lüks kruvaziyer gemi Alanya’ya geldi. Gemiden inen 200 yolcu Mehter Takımı'nın çaldığı marşlarla karşılandı.
Beyrut'tan yola çıktıktan sonra Alanya Limanı'na demirleyen 140 mürettebatlı Orient Queen gemisi çoğunluğu Lübnanlı ve olmak üzere 200 turist getirdi. Gemiden inen Lübnanlı yolcular Alanya Belediyesi Mehter Takımı'nın çaldığı marşlarla karşılandı. Mehter'in çaldığı 'Ceddin deden' ve 'Genç Osman' marşlarıyla gemiden inen turistlerden bazıları mehter takımı üyeleriyle fotoğraf çektirdi. Turistler Alanya'nın tarihi ve turistik yerlerini gezmek için gemiden indi. Bazı turistler ise tur otobüslerini tercih etti.
İlçeye gelen gemi hakkında bilgi veren 'My Planet' adlı acentenin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Ünal, kruvaziyerin 18 Eylül'e kadar ilçeye 14 defa daha geleceğini söyledi. Geminin Akdeniz turuna çıktığını belirten Ünal, "Gemi buradan Rodos, Girit, Mikanos ve Beyrut'a gidecek. Son olarak Lübnan'a geri dönecek olan kruvaziyer, yeni yolcularıyla tekrar Alanya'ya gelecek. 6 saat Alanya'da kalacak. Bir kısmı tura çıktı, bir kısmı da şehir merkezini ve tarihi ören yerlerini dolaşacak" dedi.
Acentenin Lübnan sorumlusu Bassam Hade ise "Alanya güzel bir kent. Lübnan ve Ortadoğu halkının buralara gelmesini istiyoruz. Bölgedeki turistler Kıbrıs, Yunanistan ve İspanya'ya alışmış, Alanya'yı çok bilmiyor. Umarım bu turlarla da ilçenin tanıtımını sağlarız" diye konuştu.
Son Güncelleme: 19.06.2017 23:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81