Kazakların tercihi Antalya

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Yılmaz, “2018’de Kazakistan’dan gelecek olan 500 bin yolcunun 300 bini Antalya’yı tercih edecek” dedi.

Kazakların tercihi Antalya

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Yılmaz, “2018’de Kazakistan’dan gelecek olan 500 bin yolcunun 300 bini Antalya’yı tercih edecek” dedi.

24 Nisan 2018 Salı 21:43
Kazakların tercihi Antalya

Kazakistan’ın en büyük şehri 2 milyon nüfuslu Almatı’da Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) tarafından Alanya tanıtımı yapıldı. Fuarda Alanya’yı ALTAV yetkilisi Kerim Yılmaz temsil etti. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 213 metrekarelik stant alanında yapılan Alanya tanıtımına Kazaklar büyük ilgi gösterdi. Fuara 30 ülkeden 200’ü aşkın firma katıldı.
 ‘SEYAHAT YAZARLARI ALANYA’YA DAVET EDİLDİ’

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yılmaz, “Alanya ve ülke turizmimiz açısından büyük önem arz eden bu pazarda Alanya’yı temsil ettik. Amatör ve profesyonel gezginler ile bir arada bulunduk, ünlü seyahat fotoğrafçılarını, seyahat blog yazarlarını, gazetecileri ve turizm endüstrisinin diğer temsilcilerini Alanya’ya davet ettik. BDT Ülkeleri Sorumlusu Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın'ın başkanlığında düzenlenen çalıştaya katılarak turizmin desteklenmesi, sorunların çözümü ve işbirliği üzerine görüşmeler yaptık” dedi.
 ‘HEDEF: 500 BİN MİSAFİR’
Yılmaz, yetkililerden aldığı bilgilere göre 2017’de Türkiye’ye giriş yapan yolcu sayısının 425 bin civarında olduğunu, 2018’de 500 bin rakamının hedeflendiğini ve bu rakamın 300 bininin de Antalya’ya geleceğinin tahmin edildiğini söyleyerek, “Anex Tour, Kazunion, Kaz Tour, Calypso Tour, Tez Tour, ABK Tourism, Pegas, Kompass, Elsenal, Selfie, Sayat, Cattour, Consul, Cip, Destinatrons (TUI), Best Service ülkemize turist getiren ve fuarda yer alan önemli tur operatörleri arasında yer aldı” şeklinde açıklama yaptı. – Haber Merkezi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81