‘Her şey dahil formatlanmalı'

"Her şey dahil" sisteminin ilk uygulayıcılarından Cem Kınay, " Görünen o ki her şey dahil önümüzdeki dönemde dönüşüme uğrayacak" dedi.

‘Her şey dahil formatlanmalı'

"Her şey dahil" sisteminin ilk uygulayıcılarından Cem Kınay, " Görünen o ki her şey dahil önümüzdeki dönemde dönüşüme uğrayacak" dedi.

23 Nisan 2019 Salı 20:02
‘Her şey dahil  formatlanmalı'

Her şey dahil sistemi uygulaması ile ilgili tartışmalar devam ederken ssitemin ilk uygulayıcılarından  Cem Kınay, sistemın Türk turizmine devrim yaşattığını belirterek ama gelinen noktada sistemin yeniden formlatlanması gerekir” dedi,
Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği (YÖRSİAD)’ın Antalya Akra Otel’deki toplantısında konuşan Kınay,"Her şey paketi, Türkiye'nin dünya turizmindeki rekabet ortamında en önemlı silahlarından biridir. Türkiye’nin turizmkde sınıf atlaması herşey dahil sistemi sayesindedir.Herşey dahili en iyi uygulayan kent Antalya oldu" dedi.

Gelinen noktada ozellıkle yeni neslin her şey dahil sistemine ilişkin beklentilerinin değiştiğini belirten Kınay şunları söyledi:
“Gelinen noktada her şey dahilin önümüzdeki dönemde biraz dönüşüme uğrayacak Bu tabii tüketicinin arzusuyla olacak. Ne istiyor, neleri kullanmıyor, bunu masaya hep beraber yatıracağız. Otellerin içinde sunulan her şey dahil paketine, otel dışındaki unsurların da eklenmesi gerekir. Ülkenin, kentin tarihi değerleri, sanatsal etkinlikleri, gastronomisine ilişkin aktiviteler de her şey dahil paketi içine alınabilir.
Dolayısıyla yapılacak işlerden birisi de bundan sonar her şey dahil ile tarihi, kültürü, sanatı, gastronomiyi daha nasıl birleştiririz, bunu nasıl dahil bir paket haline getirebiliriz”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81