Germania Dresden'den Antalya'ya uçuşlarını iki katına çıkarıyor

Germania Dresden'den Antalya'ya uçuşlarını iki katına çıkarıyor

18 Haziran 2017 Pazar 20:12
Germania Dresden'den Antalya'ya  uçuşlarını iki katına çıkarıyor
Germania Havayolları, Almanya'nın Dresden kentinden tatil uçuşlarında 2018 yaz sezonu için kapasitesini önemli ölçüde artırdı.
Turizmgazetesi- Alman havayolu şirketi Germania, 2018 yaz sezonuna yönelik tatil uçuşları programını genişletiyor. 
 Dresden Havalimanı’ndan 2 uçakla uçuşlarını gerçekleştiren Germania, 2018’den itibaren bu havalimanından 3 uçakla operasyon yapacak. 
 2018 yaz sezonunda Dresden’den Antalya’ya haftada 4 sefer yapacağı açıklanan Germania, böylece buradan Antalya’ya olan uçaklarını iki kat artırmış olacak. 
 Dresden’den iki uçağına ek olarak Boeing 737-700 tipi üçüncü uçağı ile de 2018’de sefer düzenleyecek olan Germania, haftalık 33 olan sefer sayısını 47’ye yükseltecek. 
 Germania 2018’de bu noktadan Atina’ya da ilk kez olmak üzere haftada iki sefer yapacak. Yunan havayolu şirketi Sky Express ile yaptığı kod paylaşımı anlaşması (code share) gereği Atina’dan Mikonos, Santorin, Paros ve Karpatos’a da uçacak olan Germania 10 yeni noktaya Dresden’den uçacak.  Ayrıca İspanya’nın tatil adaları Mayorka ve Kanarya da Germania’nın 2018’de uçuşları artırdığı bölgeler arasında yer alıyor. Germania Havayolları Satış Direktörü Claus Altenburg, henüz kendileri için tatmin edici düzeyde olmasa da tur operatörlerinden tatil uçuşlarına önemli ölçüde artan bir talep ile karşı karşıya olduklarını söyledi.
 
Son Güncelleme: 18.06.2017 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81