Antalya'da kriz kapıda

Antalya'da kriz kapıda

28 Eylül 2017 Perşembe 21:19
Antalya'da kriz kapıda
Operasyonlarını durduran ve iflas edeceği konuşulan Vim-Avia'nın 4 bin yolcusunun Antalya'dan ülkesine dönemediği belirtiliyor.
 
Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR) tarafından yapılan açıklamada, Vim-Avia'nın charter seferlerini durdurmasının ardından bu hava yolu şirketi ile Antalya'ya giden 4 binden fazla Rus turistin ülkesine dönemediği belirtildi.
Gazetem.Ru'nun ATOR’dan aktardığı haberde, ''Şu anda 2 büyük turizm operatörünün verilerine göre charter seferlerini durduran VİM Avia’nın 4 binden fazla turisti Moskova ve St. Petersburg’a dönmeyi bekliyor. Bu turistler için havacılık piyasasında fazladan kapasite yok ve operatörler yakın zamanda onları ülkelerine göndermeyi garanti edemiyorlar. Tur operatörleri şu anda uygun bir seçenek bulmak için çaba sarf ediyorlar, fakat henüz uygun bir uçak yok. Ayrıca, bu belirtilen sayıya her gün tatili biten yeni turistler ekleniyor.” denildi. 
Son Güncelleme: 28.09.2017 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81