Alanya TÜRSAB'da liste şekilleniyor

TÜRSAB Alanya BTK seçimine az bir süre kala Başkan Adayı Kerim Sarıkaya’nın listesi de şekilleniyor. Listede Cengiz Topçu ve Bülent Elbeller gibi önemli isimler yer alıyor.

Alanya TÜRSAB'da liste şekilleniyor

TÜRSAB Alanya BTK seçimine az bir süre kala Başkan Adayı Kerim Sarıkaya’nın listesi de şekilleniyor. Listede Cengiz Topçu ve Bülent Elbeller gibi önemli isimler yer alıyor.

14 Ekim 2019 Pazartesi 01:11
Alanya TÜRSAB'da liste şekilleniyor

16 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölge Temsil Kurulu (BTK) seçimleri için heyecan gün geçtikçe artıyor.  Adayların yanı sıra listeler de merak konusu olurken Başkan Adayı Kerim Sarıkaya’nın listesindeki bazı isimler şekillendi. Sarıkaya’nın yönetim kurulu asil ve yedek listesinde yer alan isimleri ise 15 Ekim’de gerçekleştireceği yemekte açıklayacağı ifade edildi. Sarıkaya’nın listesinde dikkat çeken isimler yer alıyor. Birlik beraberlik vurgusunu her konuşmasında yineleyen Sarıkaya, tekneleri temsil etmesi bakımından Tekneciler Kooperatifi Başkanı Bülent Elbeller’i listesine yazdı. Yine loca acenteci Kemal Karataş’ta Sarıkaya’nın listesinde yer aldı. Ancak en dikkat çekici isim ise ALTAV Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yürüten Cengiz topçu oldu. 
'HER KURUMDA TEMSİL EDİLECEĞİZ'

Yönetim listesinde belli olan isimler hakkında değerlendirme yapan Sarıkaya, “Biz ilçedeki tüm kurumlar ile yakın ilişki içerisinde olmak, sektörün geleceğini güzelleştirecek her projede yer almak istiyoruz. Bu nedenle de Tekneciler Kooperatifi Başkanımız Sayın Bülent Elbeller bizimle birlikte listemizde yer alıyor. Yine aynı şekilde İn coming acenteleri temsilen Cengiz Topçu kardeşimiz yine yönetim kurulumuzda. Zira kendisi bilgi birikimi ile bize oldukça faydalı olacak bir isim" diye konuştu. 
TOPÇU’DAN AÇIKLAMA
Kerim Sarıkaya’nın yönetim kurulu listesinde yer alan Cengiz Topçu ise yaptığı açıklamada, “TÜRSAB Alanya BTK seçimlerine sayılı günler kala hem tecrübemizi paylaşabilmek hem de acentelerimizin sıkıntılarını giderebilmek için birlik ve beraberlik içinde olmamızı daha fazla sağlayacağını inandığım Sayın Kerim Sarıkaya ve ekibini desteklemeye görev verilmesi halinde yönetimlerinde yer almaya karar verdim.. İncoming acenteleri olarak yönetimin dışında olmaktansa içinde olmanın sorunları dile getirme ve çözme yolunda sektörde ana aktörlerden olan incoming acentelerinin dae olası görüşlerini yönetimde dile getirmede daha etkin olacağına inanıyorum.. Çalışmalarda lider değil ekip odaklı bir çalışma ortamının oluşmasına ve yasaların bizlere müsaade ettiği her türlü çalışmanın içinde bulunup katkı sunmaktan keyif alacağım.. Seçim sonuçları ne olursa olsun sandıktan çıkacak yönetimin bizim yönetimiz olduğu bilince ve tatlı dil ve güler yüzün sorunların çözümünde ana prensibimizi de hatırlatarak herkese iyi bir seçim diliyorum" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81